Mam tylko jedno małe ale.....chyba troche krzywo Ci wisi wydech.....
PozdrOOfki.....
wisi krzywo i tak zostanie ... niestety, nie chce miec duzo spawow w ciagłosci rury wydechowej ... a narazie nie mam czasu by zamowic cala gieta....
wiec jest tak krzywo ... :d ale wyglada ok ... jak zwykla dwururka
I ja wrzucę swoję trzy groszę...
Jeśli masz na tylę kasy i lakier w pożądku to daj do zmatowienia i pomalowania bezbarwnym z lekką domieszką perły czerwonej. Efekt głębokości kosmosu.
dzieki Amisz'owi wymienilem wykladzine w moim aucie po czym
... wyczyscilem je cale w srodku
a dzis umylem je .... niestety wlasnie pada wiec kapa....
ocencie jak wyglada w miare dopieszczona ...
P.S załozylme na tyl dystanse 2 cm ale kółka tarły na śląskich kopalnianych przełomach ....:(
przetocze na 15mm i wtedy zaloze :D
z przodu
aha .... mam nadzieje ze na dniach juz zrobie tył auta i poprawki po zimie i jade po sprezynki .... hehe jeszcze z 2 cm w dół ( przód)
jeśli malujesz progi pod kolor oraz tylni pas to wypadało by i przednią dokładke pod kolor trysnąć nie sądzisz??
Mocowania lusterek (stopki) też pod kolor wypadało by trysnąć i listwy na rynienkach popraw czarnym matem
jeśli malujesz progi pod kolor oraz tylni pas to wypadało by i przednią dokładke pod kolor trysnąć nie sądzisz??
Mocowania lusterek (stopki) też pod kolor wypadało by trysnąć i listwy na rynienkach popraw czarnym matem
jak z przodu będzie gleba to będzie ok
pomyśl nad czarną nerką i czarnymi lampami
stoi jak motorowka bo caly bagaznik mam zaladowany towarem z pracy + 2 akumulatory :d- pare zdjec wczesniej widac ze takiej tragedii nie ma :D
progi to cos innego niz dokladka..... dokladka jest czarna bo taka byla i taka zostanie ...
a za niedlugo zastapi ja albo M-technik II lub IS
Stopki sa czarne i takie zostana -kontrast .... za duzo czerwieni to nie dobrze...- nie lubie tego koloru....
pare postow wyzej pisalem ze beda robione poprawki wiec napewno ramki beda poprawione .... tak samo nerka bedzie czarna i lampy tez....
jak bys sie dobrze przyjrzal zauwazysz ze prawa lampa swiatel dlugich nie pasuje do kompletu ... bo czekam na kase z ubezpieczalni i kupuje nowe a wtedy przerobka a'la black hella....
z przodu gleba juz jest ..... - blinstein + mk motorsport
ale bedzie glebsza - jak pisalem z 2 cm jeszcze
narazie prace stoia bo fundusze sie skonczyly i czekam na kaske za ten wypadek co mi baba w zad wjechala !:D:D
teraz wyglada duzo lepiej niz na poczatku i oczywiscie kolor czerwony
jest nie do przebicia dobra robota byle tak dalej a bedzie git. felgi inne
od wszystkich ale ogolnie fajne jaka masz szerokosc opon bo wydaja mi sie strasznie waskie.
pozdro
teraz wyglada duzo lepiej niz na poczatku i oczywiscie kolor czerwony
jest nie do przebicia dobra robota byle tak dalej a bedzie git. felgi inne
od wszystkich ale ogolnie fajne jaka masz szerokosc opon bo wydaja mi sie strasznie waskie.
pozdro
coraz lepiej wygląda twoja bimka
ja jestem zwolennikiem M-techa II, lepiej by wyglądała - oczywiście również z tyłu m-tech do kompletu
jak zrobisz black hella i gleba -2cm to full g-style będzie
Klasyka w Shadow i do tego te fotele! Sam ma takie - sie wie, na czym sie siedzi Skoro tuningujesz to jakis klasyczny spoiler przedni jakiegos dobrego tunera (Alpina? ) tez by pasowal, ale bez przesady, oryginalny tez ma "to to" w sobie. Jakiej firmy alusy planujesz (i co masz do Alpin- ? Jaki stozek, polecam BMC CDA, drogi, ale jeden z najlepszych. Amory pewnie od B6 w gore? mysle, ze na B6 bedzie ok, wyzej bym nie szedl - nasze kochane polskie drogi
Dbaj o nia i nie zagalopuj sie w tuningu
Wielka szkoda, ze nie wszystkie trafiaja w takie rece, zaluje, ze sprzedalem e30 324d '87 kolor ALPINA WEISS synowi pana "Pieglasiewicza z Psiej Wolki" (taka wiocha, gdzie jak raz piorun zabil psa, to lancuch trzy dni szczekal ), jak strzele fotki to podesle, bedzie ubaw, ze sie lza w oku zakreci, jak zobaczycie, co z niej malolat zrobil
Pozdro
del
P.S. Scleenowales t. klape?
Moj 1. post - witam i pozdrawiam wszystkich jeszcze raz, super forum i na pewno bedzie nas jeszcze wiecej
Meecowhy no cos pieknego i brak mi slow !! brawo -Piotrek masz racje mi sie podoba czrna perla sam mam taka ,Meecowhy - masz za to ladny srodeczek! moje siedzonko od kierowcy to kubelkowe sie zlamalo tzn bylo zlamane jak ja przyciagnalem ale juz na takie poluje
_________________ dzieki Puzowi jest m50 w isie )
Ostatnio zmieniony przez dudziak2005 2006-04-27, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Jak juzt ak wszyscy chwala to ja dodam lyzke dziegciu . Chyba najwyzszy czas kupic zaslepke w zderzaku przednim zaslaniajaca dziure na mocowanie ucha do holowania. Ja do swojej kupilem w ASO za kilka zlotych. WARTO bo by ladnym aucie drobne szczegoly zaczynaja kluc w oczy. Jak ktos ma trupa to sie na duperele nie zwraca uwagi ale jak ktos dba i ma ladne, czyste auto taka dziura zaczyna razic straszliwie.