Wysłany: 2006-04-16, 03:41 [E36] Rafals ->> 328i Coupe
Witam
Jako ze odebralem dzis auto od lakiernika i spotkalem sie Grzeskiem vel. GP-T1000 postanowilismy zrobic pare fotek.
Przepraszamy ze nie umyte auta - to sie wiecej nie powtorzy
Fotki wyszly nawet fajne wiec za zgoda wykonawcy postanowilem je wrzucic
Prowizje od Geanta za reklame odbierzemy wkrotce
Czego sie nie robi dla dobrego ujecia
Po dlugiej sesji na prosbe Grzeska musialem sie zrewanzowac i rozgrzac opony link
Niestety nie spodobalo sie to straznikowi ktory przez megafon powiadomil nas ze przesadzilismy i ze wezwal policje, wiec trzeba bylo sie wycofac
Na parking pod M1
Tutaj probowalsmy zrobic zdjecia w ruchu ktore niestety nie wychodzily, ale efekt ciekawy
Gdy foki zaczely juz wychodzic osobiscie przyszedl Pan straznik i nas przeprosil mowiac ze nas rozumie ale jest odgorny nakaz zakazu jezdzenia autami po parkingu - zrobil to z kultura wiec nie mamy do niego prentensji
Ostatnio zmieniony przez center 2007-01-21, 19:15, w całości zmieniany 3 razy
w czerwonej bawarce przydalaby sie wieksza i fajniejsza felga nie uwazasz??
masz to w planach
w planach sa, jak i wiele innych rzeczy, ale kasy brak niestety...
Rafals napisał/a:
Po dlugiej sesji na prosbe Grzeska musialem sie zrewanzowac i rozgrzac opony link
Niestety nie spodobalo sie to straznikowi ktory przez megafon powiadomil nas ze przesadzilismy i ze wezwal policje, wiec trzeba bylo sie wycofac
mnie sie podoalo strasznie i nie tylko mnie... link jest do krotkiego urywka filmu, a sam film nie oddaje nawet polowy efektu jaki byl na zywo, jednak co 2,8 to 2,8. Rafals krecil az milo ... szkoda ze straznikowi sie nie podobalo
w planach bedzie kolejna sesja wiosenna plus moze jeszcze jedno E36 coupe
Jako ze dzis byl troche luzniejszy dzien postanowilem porobic pare fotek i sie pochwalic nowymi nabytkami.
To co zdzialalem dzis po paru godzinkach ( nie wiedzialem ze wyciecie dziury moze byc takie czasochlonne )
a wiec kolektor m50b25 + podstawa od m52
Poprzedni wlasciciel skrzywdzil auto takim lampami o dziwno osobom spoza swiata BMW podobaly sie bardziej niz oryginaly od emki.
rozporka
liczniki od ///M niestety mam tylko takie foto
V max (bylo 250km/h ale jechalem sam i nie mial kto fotki zrobic)
nowe fotele w rzeczywistosci sa biale tylko na fotce cos takie ciemne wyszly.
no i fele 8x17
pierwsza przymiarka:
i po polerce, srodki sie maluja na srebrno, srobki oczywiscie w chromie
do tego doszlo i czeka w kolejce jeszcze:
4x el szyby
czarna posufitka
ksenonki
podlokietnik
progi od emki
i pewnie cos jeszcze ale nie pamietam
Lusterek od emki niestety juz brak bo zaje.... ale juz nad tym pracuje poki co mam prawe z adapterem ( jak ktos chetny to sie zamienie prawym adapterem za lewe lusterko bez adaptera )
hmm... tylko kiedy ja to zaloze
pozdro
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
lol..!.nie widzialem jeszcze bbs rs w e36..a kolega z okolicy jest wiec i na zywo moze moze bedzie okazja kiedys je oblukac...pozdrawiam
p.s. co to za rozpora bo wyglada jakby byla do r4 ale pewnie sie myle
lol..!.nie widzialem jeszcze bbs rs w e36..a kolega z okolicy jest wiec i na zywo moze moze bedzie okazja kiedys je oblukac...pozdrawiam
p.s. co to za rozpora bo wyglada jakby byla do r4 ale pewnie sie myle
A ja juz tak i powiem ze wygladalo to cudnie czarna m3 turbo z RS w pelnej polerce
A co do rozporki to do 6 cylindrowych sa proste a do 4 sa lamane w polowie.
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89
Extra pomysł BBS RS na E36 to rzadkość . Po za tym dodatki super! Jak zamontujesz felgi, licznik, rozpórke i lampy to zapodaj kilka nowych fotek! Pozdro!
o kurcze Rafals zazdroszcze ci tych foteli . mozesz pokazac je dokladniej na fotkach. Skad dorwales taki srodek i ile dales? poluje na taki od dawna wlasnie w tym kolorze. Dodam ze tez smigam 328 coupe w montrealblau metalik.Prawie identyczna jak twoja. hehee
Gniewek89 i Yakuzatti Śnieg zeszloroczny, ale zrobilem dzis rano w Szklarskiej Porębie fotke na sniego specialnie dla forumowiczow jednak wkleje ja dopiero jutro
Swoja droga to pewnie sniegu wiekszosc z nas ma juz pod dostatkiem
Ja mam juz dosc bo jazda 200 km po bialych drogach z predkoscia max 50km/h do najprzyjemniejszych nie nalezy.
urbi Srodki moze beda czarne ale wtedy nie wyladauja w e36
_________________ Bylo:
E36 328 qpe '95
E30 325 m Tech II '89
Jest
E30 318 '91
E30 325 m Tech II '89