Wysany: 2006-04-08, 22:33 [E30] southOFheaven --> byla 318is --> jest e36 320i
moja ukochana beemka.To juz dwa lata odkąd ją posiadam..
tylna lotka alpina..
przymierzam sie do zdjecia brewek..mam bzika na punkcie oryginalnosci 8)
najbardziej brakuje mi przedniej nakladki is pod listwe..ale zawias zbyt niski..
jedynie co chcialbym zmienic to felgi.. szukam bbs'y 15' montowane fabryczne do is'a.
wnetrze zadbane, nie palone i nie powycierane..jak sie ociepli wypiore elegancko tapicerke 8) i jeszcze dywaniki welurowe..gumowe sa praktyczne ale brzydkie.
258 tys. km.. sprowadzony w stanie 240tys.km a wiec 18 tysiecy w ciagu 2 lat(uzytkuje jako drugi w rodzinie )
no i silniczek..ekstra pracuje tylko lozysko alternatora troche buczy..i przydaloby sie wymyc elegancko.
widok z boku daje mi najwiecej radosci 8)
ogolnie jestem bardzo zadowolony..beemka nigdy nie jezdzila na gazie i nie bedzie..
czekam na komentarze i pozdrawiam serdecznie
Ostatnio zmieniony przez southOFheaven 2007-02-27, 14:23, w caoci zmieniany 1 raz
O kurna bardzo ale to bardzo ladna beemka no wrecz idealna,
jakies bbski zapodaj i bedzie miodzio, jedynie szkoda ze to nie r6,
ale beemka swietna, taka Mi sie marzy ale 325i 8)
Pozdrawiam
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
Jakbyś chciał totalnie na orginał to jeszcze byś musiał migacze na pomarańczowe wymienić i chromowaną nerke zapodać.......Ale lepiej zostaw jak jest bo jest miodzio.....
Jeszcze tylko felunie tak jak piszesz i gicior.......
PozdrOOfki......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Trochę tapicerka w kratkę kojarzy mi się z mercedesem, nie wiem czemu.
Ale bardzo ładna sztuka i widać że o nią dbasz i że masz pasję do beemek.
sie ma
Bardzo ladna e30-stka Jedyne co jej brakuje to ładnych felg. Mysle ze BBS RS 15" pasowaly by tu idealne ale cena za nie potrafi zwalic z nóg Ale chcial bym cos sprostowac. Tylna lotka to nie alpina!! To najprawdopodobniej jest orginalny M-technic I Jezeli patrzac od gory na klape lotka jest do polowy malowana a ta wystajaca czesc jest gumowa to juz napewno jest M-technic I To tylko takie moje male spostrzezenie bo alpina miala całkiem inny wzór lotek i z zadnymi innymi nie da sie ich pomylic! Nie zmienia to jednak faktu ze Twoje auto jest utrzymane w naprawde bardzo dobrym stanie!! No i godne pochwaly jest to ze auto słuzy tylko od swieta przynajmniej tak wnioskuje z Twojej wypowiedzi
tylko pozazdrościć bimki w takim stanie
dobrze przygotowana na gemana: czarny lakier, gleba z przodu jest, czarna nerka, ciemne kierunki, brakuje jeszcze black hella i felunek na szerokim rancie
Baaardzo ładna E30 Wnetrze w super stanie oby tak dalej Recaro w takim stanie to żadkośc, tak jakby auto mialo bardzo maly przebieg...
Co do spoilerka na tylnej klapie to to nie jest Alpina tylko M Technic I czyli spoiler pochodzący z wąskiej lampy. Ale fakt faktem Alpina montowała coś podobnego i u siebie.
Musze Cię zmartwić co do przebiegu, sądzę że jest nie oryginalny... Podstawą do tych podejzen jest wskaznik paliwa wyskalowany do 55 litrow. Waska lampa miala 55 litrowy zbiornik, a szeroka lampa miala 62litry. Tak wiec przypuszczam ze kiedys komus oryginalne zegary padly i kupil drugie nie zwazajac na to czy sa z tego samego rocznika co auto. To takie moje male spostrzezenie.
Ogólnie super E30
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Musze Cię zmartwić co do przebiegu, sądzę że jest nie oryginalny... Podstawą do tych podejzen jest wskaznik paliwa wyskalowany do 55 litrow. Waska lampa miala 55 litrowy zbiornik, a szeroka lampa miala 62litry. Tak wiec przypuszczam ze kiedys komus oryginalne zegary padly i kupil drugie nie zwazajac na to czy sa z tego samego rocznika co auto. To takie moje male spostrzezenie.
wydawalo mi sie zawsze, ze tylko 6cylindrowe maja wskaznik 62litry. Ale z tego co widze w papierach jest oryginalny przebieg.
pozdrawiam i dzieki za mile komentarze. w tej chwili mam oko na felgi Borbet 7,5 cala et 20 rozmiar 16 oponki 205/50.
Rowniez wyrzucilem brewki i calkiem ladniej wyglada.
LUKAS Musze sie z Toba nie zgodzic! ALPINA robiła całkiem inne spojlerki na klape i nie ma szans ich z niczym innym pomylic! Były bardzo zadarte do góry, całe gumowe i dosc mocno zachodziły na klape tak w dół jak i na boki. To takie moje małe sprostowanie. PS. dalej podtrzymuje ze auto jest zajefajne