Poniewż jestem daleko za liderami nabijania postów, to trzeba sobie nabić jednego
No a teraz do rzeczy jakie macie zwierzęta w domu, pomijamy: rodziców, rodzeństwo, sąsiadów, dziadków i wszstko co chodzi w pionie i na dwóch nogach (o lasce też)
- a zatem u mnie w domu jest pies marki ChowChow (wyrawała go moja mama z chińskiego baru ), jest tez (tzn. moja siostra ma) chomik, no i żonka ma kota patrz po lewej
ja w sumie mam tylko kilka koni pod maską moje Rekina a wlaśnie mam rybe - REKINA
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
- mam w domu 2 dorodne ślimaki afrykanskie Achatina glutinosa inaczej mozna je nazwac slimakami olbrzymymi ... rosna do 25cm i ważą do 700g ... moje sa srednie maja z 12cm ale maja dopiero 1rok a zyja okola 7-8lat
tutaj przykładowe zdjecia bo nie robiłem swoim pupilom fotek
bardzo przyjaze, nie włażą do muszli jak je sie bieze na rece, prktycznie wogole sie nie boja, wcale sie nie chowaja ..... są jednak bardzo żarłoczne .... ale i faje w dotyku
mam tez potwora, czarny, stoi pod blokiem zazwyczaj. nauczylem go paru sztuczek, jak sie go ucisnie w pewne miejsce to ryczy i nieraz piszczy. kochane stworzonko
a umnie wodomu mamy krolik miniaturka,i obecnie dwa male pieski jakies kundelki a jeszcze tydzien temu byl jamnik ale moj sasiad zastrzelil go a taki fajny byl kiler pozdro
ps i jeszcze mam tygrysa pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
Ja natomiast zajmuje się terrarystyką
Hoduję sobie pająka nadrzewnego - ptasznika olbrzymiego Obecnie po 8 wylince. Jad nie jest szkodliwy dla człowieka, można wziąć go na ręcę i sobie chodzi, przynajmniej po mnie, bo jest przyzwyczajony. Jak był jeszcze młody to wolał uciekać niż próbować ataku, więc jestem spokojny.
A co je ? Na początku karaczany madagaskarskie i inne: to takie małe robaki ze skorupką. Teraz raz na miesiąc daje mu małą mysz ... taki pojedynek to prawdziwy smakołyk dla oczu.
owczarek niemiecki (szaleniec), mieszaniec kaukaza z bernardynem (wciągnie wszytko co się da), mały kundelek (nie do zniszczenia... przyjął kiedyś moją beemke na grzbiet... po 46 godzinach wrócił do formy), 2 koty... no i przez rok przewinie się ok. 60 000 brojlerków
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-04-01, 19:44
Mam obecnie psa bardzo ambitnym imieniem-Misiek...
Miał to być mieszaniec owczarka niemieckiego a wyszło jakieś cholera wie co duże białe i cholernie kudłate......
Drugi to coś małe,biało czarne i podobno tez pies wabi sie(to znaczy ja tak na niego wołam.... )-SZKIELETOR...........
Noi chyba z 7 kotów....
Kiedyś miałem ZAJĄCA.....przez rok go miałem od maleńkości....(da sie udomowić.... )
Rybki,żółwia,wiewiórke,chomika i jeszcze jakieś już nie pamiętam.....
Ogólnie to mój ojciec jest lekarzem weterynarii.......
PozdrOOfki......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....