0,5 L leszka Mocnego do tego 0,50ml vodki wrzucic z kieliszkiem do kufla z piverkiem ..
po wypiciu max 2 takich "drinkow" niesamowicie rzuca po scianach .. ja na to mowie "ubot" chyba dlatego ze sie idzie po tym na dno ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
też robię wściekłe nie tak jak trzeba... zaczynam od soku, potem wódka i na końcu tabasco...
a zazwyczaj piję bacardi breezer, smakują jak oranżada, a upijam się jak nie oranżadą
tak cały dzień dziś myślę nad moją przypadłością i może ktoś z was zaobserwował u siebie podobną prawidłowość - im mniej piję tym większego mam kaca...
yo!
Ale co tu próbowac jak mało ćwiczysz to pijesz 5 x i jestes trup a po godzine jest pozamiatane a bronka mozna pic godzinami
pozdro
Ps patrz przykłady w toruniu i w borsku
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2006-03-26, 23:09, w caoci zmieniany 1 raz
Witam ! Wreszcie jakis ciekawy temat........!!! Ważne moim zdaniem to jaki sok do wscieklego psa!!! Moim zdaniem wisniowy przedewszystkim!!!!!!!!!
A co do "ubootów" o których pisał MrKrych to zdaje sie ,że to stary słowacki wynalazek........Tam tak pija piwo ponoc od zawsze...........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
- duze szklo,
- 100 ml wodki,
- 100 ml martini,
- jeden lub dwa red bull`e (w zaleznosci od rozmiarow szkla - ja robie w kuflu ),
- plaster cytryny lub pomaranczy,
- lod,
Bajeczko kochana !!!!! Pewien mój kolega z Krakowa zwykł mawiac: "..No nie kaca nie mam , tylko głowa mnie boli i pić mi sie chce......" -----pzdr - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
Bajeczko kochana !!! Pewien mój kolega z Krakowa zwykł mawiac: "..No nie kaca nie mam , tylko głowa mnie boli i pić mi sie chce......" -----pzdr - henry
mam dziś bardzo, ale to bardzo podobne dolegliwości...
a co do browarków to ja uwielbiam ciemnego belfasta z sokiem malinowym!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-03-26, 23:44
troche temat sie zrobil inny ala OT ale co tam, i tak w moim stylu
wiec ...
drinki to dla panienek a nie dla chlopow
ja wale spiryt rozrabiany na cytrynoweczke czyli w butelke 0.7 nalewam polowe spirytu,dalej wyciskam okolo 5-6 cytryn,dolewam 6-8 lyzek rozwodnionego cukru.a po 2-3 dniach jak sie przegryzie wale z kumplami 50teczki bez popity i jest miodzio.
co do piwa to raczej fax czarny 10% bo inne jakos nie wchodza.rozwodnione jakos czy co