Dzisiaj mialem okazje i sprubowalem sie z 645ci!!!!!!
te 645ci mial caly wydech od EISENmann i byl bez szpery...
jak wy myslicze wyszlo?
mam tez video ale jest 3gp. format i potrzebny jest Nokia Multimedia player....
A ja obstawiam ze szli równo ale pozniej 6 odjechała kawałek.No chyba ze te M3 tłubane troszku było.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Sorry for the bad quality but i said it is a 3Gp Video from my handycam!!!
What is for you playing?
You see his xenon behind me, and when i go off from my gas it´s normaly that he come to my front...on the second vid (the short one) i drive 275 that was enough for the bad weather!
Only on the 5th gear he is very strong but not enough for my car.
ogladalem ten pierwszy filmik i poza tym ze jakosc jest mierna to wydaje mi sie ze kierowca 645 bawil sie
Ja slyszalem pulsujacy gaz w M3
s13nismo83 napisa/a:
Sorry for the bad quality but i said it is a 3Gp Video from my handycam!!!
What is for you playing?
You see his xenon behind me, and when i go off from my gas it´s normaly that he come to my front...on the second vid (the short one) i drive 275 that was enough for the bad weather!
Only on the 5th gear he is very strong but not enough for my car.
Wez przetlumacz na poslki bo nie zajarzylem do konca
A ile wyciagneles bo wiem ze jak jechalem (jako pasazer ) Volvo S60R po A4 w strugach deszczu noca to powyzej 220 caly woz plywal a w garazu skapnelismy sie ze cale opony z gorca paruja
A ile wyciagneles bo wiem ze jak jechalem (jako pasazer ) Volvo S60R po A4 w strugach deszczu noca to powyzej 220 caly woz plywal a w garazu skapnelismy sie ze cale opony z gorca paruja
yo!
Nie ma czym sie chwalic raczej przemyślec wlasna - kierowcy głupote
pozdro
to bylo dawno... bylem mlody i glupi... teraz jestem troche starszy i staram sie nie robic takich glupot ale ciezko jest sie powstrzymac przed sprawdzeniem nowego autka... zreszta nie mam co sie tlumaczyc to bylo szczytem debilizmu!!!!!!!!!
yo!
pozdro
Ach Von Korzuch ile ty masz lat ze takie rzeczy wygadujesz
Niewiem wiesz ja nie prowadzilem, pozatym jak sie jedzie Volvo z napedem na 4 lapy to latwo sie zapomniec a no i 300 Swedzkich Kuców tez robi swoje
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2006-03-28, 17:31
Gniewek89 napisa/a:
korzuch napisa/a:
Gniewek89 napisa/a:
yo!
pozdro
Ach Von Korzuch ile ty masz lat ze takie rzeczy wygadujesz
Niewiem wiesz ja nie prowadzilem, pozatym jak sie jedzie Volvo z napedem na 4 lapy to latwo sie zapomniec a no i 300 Swedzkich Kuców tez robi swoje