BEEMKA - KLUB Strona Główna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki wtrysk i pytanko o LPG
Autor Wiadomość
ajmax 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Wysłany: 2005-10-26, 22:31   Jaki wtrysk i pytanko o LPG

Witam mam e36 93' 316 i mam pytanie jaki tam jest wtrysk wielopunktowy czy jednopunktowy tzw monowtrysk i jaką instalacje najlepiej założyc żeby uniknąc tych problemów z wystrzałami z filtra i czy ktos z was ma instalacje w tym modelu jak tak to proszę o opinie na twn temat.A co do kosztów to ile kosztuje założenie takiej instalacji bo mieszięcznie robie ok 500km po ilu mi sie to zwróci ?? ??

duchX
[Usunięty]

Wysłany: 2005-10-27, 06:42   

w swoim aucie masz wilopunkta i mozesz solbie zalozyc tak jak kolega powiedzial elpigaz albo brc byle z sada lamda bo moze mniej spali a osobiscie mnie zwrucila sie po 5 miesiacach bo zrobilem 16000 km wiec podejzewam ze ty bedziesz musial zaczakac jakies 3 lata :(

luksiarz

Wysłany: 2005-10-27, 08:27   

Raczej nie ma sensu zakładanie LPG jeżeli sie tak mało jezdzi,tym bardziej ze gaz jak narazie drożeje i nie wiedomo kiedy ceny pzestaną rosnąć musisz tez pamiętać że przeglądy okresowe są drozsze ,niby nic ale zawsze nie mówiąc juz o znacznym spadku mocy , jeżeli robisz tylko tyle kilometrow to gaz będzie ci sie dlugo zwracał tak jak napisaji poprzednicy a wiadomo że samochód nie trwa wiecznie :wink:

Garlbrits 

Wysłany: 2016-03-11, 11:08   

Jak myślicieczyszczenie pompowtryskiwacza starczy w moim przypadku jak mam problem z odpalaniem czy będę musiał kupić nowe ?
Ostatnio zmieniony przez nokerman 2016-03-13, 17:31, w całości zmieniany 1 raz  

Adam86 

Wysłany: 2016-03-12, 18:08   

........................
Ostatnio zmieniony przez Adam86 2016-03-13, 21:43, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu