potrzebuje zrobic zawieszenie z przodu bo mi strasznie wszystko napierd.... mechanior chcial mi wymieniac poszczegolnie jakies sworznie silenblocki itp. wyszlo 4 elementy a w obydwu wachaczach jest ich szes wiec mu powiedzialem ze jak juz cos to niech wymienia wszystko i teraz pytanie czy warto przy czyms takim wymieniac te graty czy lepiej juz caly wachacz ,czy moze ten wachacz to tylko kawal blachy a licza sie tak naprawde tylko te elementy i jaka w ogole jest trwalosc takich napraw czy to ma sens
a moze ktos ma jakies upusty w sklepie na narbutta bo tam za oryginalny wachacz wolaja kolo 370 pln (czesci wymienne w inter carsie ze znizka 40 % 190 pln ) to bym poprostu kupil cale wachacze i sie nie zastanwawial (o dziwo podrobki ponad 450 )
a przy okazji moze macie jakiegos speca od zawieszen
POZDRAWIAM
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
robisz remoncik jaki ja robilem dokladnie miesiac temu - wymienilem wszystko - z robota zaplacilem 620 pln - czesci Febi/Lemforder - tanszych sie nie oplaca bo pojzedzisz miesiac i znowu bedzie napierdalalo...
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
Go
Wysany: 2004-06-25, 11:51
zbierznośc ustawie ci miarka i morsem
Go
Wysany: 2004-06-25, 18:54 stuki w zawieszeniu e30
ja także miałem stuki w przednim zawieszeniu , wymieniłem sworznie i silentbloki no nie oryginalne i autko jeździ za sworznie zapłaciłem po 70 złociszy, a za silentbloki po 40 do tego zbieżność 70 zł. Wszystko robiłem sam oczywiscie bez zbierzności, problem był jedynie z wybiciem sworzni z wahaczy tu trzeba mieć najlepiej dostęp do prasy, moim zdaniem wymienia wahaczy mija sie z celem wahacz raczej sie nie zużywa no chyba że jest krzywy.