Wysłany: 2015-10-29, 11:28 Wymiana skrzyni w e34 silnik m 20 a skrzynie m50
Witam niedawno kupiłem E34 89r silnik m20 b20 problem polega na uszkodził nie dawno mi dy fer założyłem od m50 b20 poprzedni właściciel przed sprzedażą wymieniał skrzynie biegów na obecna chwile jest taki kłopot ze szum na biegu jałowym wydobywa się ze skrzyni na wciśniętym sprzęgle brak szumów jak ręką odjął wszystkie biegi wchodziły ładnie a teraz czasami wyskakuje mi mi 4 bieg a i zapomialem napisać jak jeszcze działał 4 bieg bez problemu to i nie było na nim szumu a teraz jesli się uda włączyć 4 bieg to tez nie słychać tych szumów ,Czy będzie mi pasować skrzynia z m50 b20 do silnika m20 b20 i czy istnieje możliwość naprawy ewentualnie tej czy to jest jakaś głupota, każdy znajomy inaczej podpowiada mi wiec może ktoś z was mi pomoże
moze macie pomysł od czego mi jeszcze moze pasować skrzynia bo na zaprzyjaźnionej stacji demontażu maja skrzynie m50 i wiele innych np e30 z silnika 1,8