Przedstawiam swój nowy nabytek, E34 z maja 1993r z rej. w czerwcu tego samego roku. Kupione zupełnie przez przypadek, ale chyba takie zakupy są najlepsze
2 właścicieli w DE, udokumentowane 180 tys km, komplet 4 kluczy (2x ze sterowaniem+zapasowy+serwisowy), książka serwisowa, książka od radia, książka od haku, instrukcja obsługi, orginalne etui na dokumenty, różne faktury itd. itp. Ma nawet orginalną szybę przednią z wklejką jak traktować samochód przez pierwsze 2 tys km, z resztą co się będę rozpisywał. Wersja dość podstawowa, toteż z racji iż ma być to zwykły "dupowóz" jest w trakcie doposażania, a co za tym idzie nie mam zrobionej jeszcze żadnych lepszych zdjęć.
Końcówka Vin: BG59418
Póki co tylko tyle:
Nowe felgi od Kujona na lato
Ostatnio zmieniony przez High-Tech 2009-03-04, 11:43, w caoci zmieniany 2 razy
Stan ładny tylko już nie mogę sie doczekać zdjęcia jak wygląda na tych felach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Dla mnie siępodoba, ładna jest. Na tych felgach będzie Daj trochę więcej fotek również wnętrza.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Popstrykam, popstrykam ale dopiero na początku stycznia bo teraz w święta ładnie wnętrze rozgrzebałem
ps. co do naklejki, heh to zarówno w 320i jak i w tej E34 mam takową ale ori szyba to wcale nie jest takie super, szyba jest wypiaskowana, ma liczne rysy, a jazda pod słońce czy w nocy kiedy ktoś z naprzeciwka światłami oślepia... nic wtedy nie widać.
Widać, że naprawdę zadbane E34. Ciężko takie spotkać w kraju. I ze słusznym silnikiem. Lepiej wygląda na tych kołpakach niż na tych aluminiowych felgach. Dobrze, że je zmieniasz. A nowe felgi są idealne do E34. Na nich będzie wyglądać obłędnie
Tylko nie zakatuj silnika, jak w E30
Ostatnio zmieniony przez Bagor 2009-01-10, 18:06, w caoci zmieniany 1 raz
Słuchajcie, muszę polakierować środki i nie wiem w zasadzie jaki kolor wybrać...
-srebrne, czyli jak w orginale
-czarne, pod kolor nadwozia (ten sam lakier)
-może jakiś grafit?