w 8x17 ani jedna ani druga nie bedzie wygladac, te felgi w miare fajnie wygladaja bo wlasnie sa w dobrych rozmiarach - czyli 19" .. w mniejszych te felgi poprostu nie wygladaja dobrze ... ponadto E36 z felga bez parapetu nie wyglada
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Pomóg³: 4 razy Do³±czy³: 09 Lut 2006 Sk±d: Tarnów
Wys³any: 2007-12-27, 22:36
Jedne i drugie pokazywałem już kiedyś na tym forum, a tak wógle to 8x17 to nie ma takich Sznycli jak pokazałeś ani M6 , nie wiem co ty sie CARF uparłeś na tą włoszczyzno-chińszczyzne, jest tyle ciekawych i mocnych felg nazistowskiej produkcji na allegro że hej
aha o et wam chodzi otóż się musi dac założyć bo żebym ja mógł wogóle kołem obrócić musiałem założyć z tyłu dystans 17mm a z przodu 24mm
do e36 wejdzie spokojnie, muszę kumplową e36 dopaść i założyc to się przekonamy
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 14 Maj 2007 Sk±d: BiaÅ‚ystok
Wys³any: 2007-12-28, 11:15
nie mam pomysłu na felgi tzn zadne mi sie nie podobaja
akurat te m6 sa na allegro na et34lub 35 ale jesli miałbym et20 to w czym problem zeby wyciągnac nadkole
Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 14 Maj 2007 Sk±d: BiaÅ‚ystok
Wys³any: 2007-12-28, 12:11
no ładnie wygladaja a mógłbys lesiek zrobic jeszcze VT na tych co pokazalem felgach
jestem przekonany na 17" i nie zmienie zdania niestety nasze kochane drogi
widze ze masz bardzo ladne auto. Jezeli nie jestes zwolennikiem niemieckiego ostrego tuningu i nie myslales o czyms kultowym, 3ltg feldze skrecanej i szerokiej , nie chcesz pchac sie w przerobki blotnikow, to polecam cos oryginalnego np. m-tech 17' kazdy model od e36 lub e34 pasuje idealnie do takiego auta oczywiscie chodzi mi o wyglad. Te nowe modele to tylko efekt od 19' i w oryginale
Bardzo duzy efekt felgi na aucie daje tez ET odpowiednio zestawione z szerokoscia felgi. Polecam ci felge ok 8' , 8,5' i ET zblizone 20 nie mniej tylko jest naprawde super efekt.
_________________ GERMAN OLD SCHOOL
www. felgen-man. pl
Ostatnio zmieniony przez kamil328 2007-12-28, 13:00, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach