Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 22 Mar 2007 Sk±d: Kraków N-H
Wys³any: 2007-12-05, 10:32
STOLIK cudo tylko faktycznie cena miażdzy
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Pomóg³: 7 razy Do³±czy³: 28 Cze 2004 Sk±d: Chojnice
Wys³any: 2007-12-05, 18:36
Ile byli byście w stanie zapłacić za taki stolik? 1000,1500,2000 zł ?
Pytam,bo robię różne blaty szklane,z grawerowaniem logo też nie ma problemu,a nawet cały V12 leży w garażu
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Pomog³a: 8 razy Do³±czy³a: 28 Sie 2006 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2007-12-05, 18:41
Za 8000 mógł sie ktoś bardziej przyłożyć na dole bo podstawa tandeta i kable sterczące bokami kiszka. Myślę, że 1500 to cena za jaka można kupić fajne stoliki ( w sensie lepsze niż ikea) więc i na taki byliby amatorzy
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomóg³: 5 razy Do³±czy³: 05 Kwi 2007 Sk±d: Mielec/Tiel
Wys³any: 2007-12-06, 08:25
Ja wczoraj wpadlem na pomysl zeby zrobic stolik ze skrzyni biegów od Solarisa no i popielniczki z tłoka od Autosana
Juz Tuningowanay wlew paliwa od Autosanu mam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Jak szaleć za taką kasę, to zostawiłbym tam sfrezowane tłoki na wale i elektrycznym silniczkiem obracał nim by widać było poszczególne fazy pracy tłoków. A wykonanie tragiczne..
Pomog³a: 4 razy Do³±czy³a: 15 Wrz 2007 Sk±d: South Lanarkshire
Wys³any: 2007-12-11, 19:56
trzeba przyznać że ktoś miał niezły pomysł na stolik szkoda tylko że cena tak wysoka no i te marmurowe podstawki i diody mi się nie podobają... no ale oczywiście jak kto lubi....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach