Witam, oto moje smigiełko nabyte w grudniu zeszłego roku. Auto jest niemal w idealnym stanie, jest to idealna baza na zrobienie z niej ideału.. koncepcja budowy m tech2, listwy boczne, tył bo z przodu już jest, borbet a z polerowanym rantem i może w przyszłosci M50 B25 tak aby było ze 200km , obecny silnik jest w bardzo dobrym stanie, ale jego osiągi mi nie wystarczają.
hej,
widze, ze swiezo wypucowana.... bardzo ladna....
pare rzeczy do zmiany:
- felgi z rantem,
- black helga,
- sportsietze,
- kierownica Mtech 1 lub 2.... i bedzie malinka....
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Yaku nie przesadzaj. jak na E30 m20b20 jest super. felgi kwestia gustu a jesli chodzi 3.5 l w niej to juz bedzie calkiem inne autko. jest ekstra i tyle.
ja tym śmigałem przeszło 3 latka i powiem wam co tam trzeba zrobić:
silnik m52b28 - zeby MAciek w końcu wiedział co to dół
szpera
tarcze na tył
i wspoma kierownicy
NIC WIĘCEJ ... ew felgi jakie sie tam podobają
a na ten moment ... jak czarna nerka to i black hella ... w tym momencie wygląda jakby jej ktoś nosek ukradł i przyciemnij sobie ten drugi kierunek o i folia zdarta i bębny oczyszczone z lakieru i przewód masowy ori już hehe zajefajnie że jest ori gałka zmiany biegów pod maseczką i w środeczku porządeczek głębia czerni trochę miażdży co chopaki?
niżej siedzi? optyczne złudzenie By przedni Mtech2
Widze że ją pieścisz elegancko ... tylko jej nie gwałć jeżdżąc poniżej 3 tysięcy obrotów ... pliz ... ona to lubi jak się ją płynnie masuje po pedale gazu ... wiesz ... jest wtedy bardzo grzeczna i pięknie mruczy
Pozdro Maciuś
Mi to autko podobało sie już wtedy kiedy Smascher je kupił. Nie przypuszczałbym, że w dalekiej przyszłości będzie moje, moja żona ma e36 coupe 325 i w porównaniu z tym e30 jest to niemal limuzyna; mięka i wygodna za to moje smigiełko jest twarde i surowe i to mi się podoba.. reaguje na każdy najmniejszy ruch kierownicy, w zakręty wchodzi jak po szynach, jakiś czas temu pod pracą zaczepił mnie gościu z synem i dawał mi za nią 9000 tyś. i nie sprzedałem, bo drugą taką było by bardzo ciężko znaleźć
hehe a jeszcze niedawno mówiłęś, że potwornie twardy zawias i będziesz zmieniał na seryjny
w sumie dobrze wyszło ... ja zadbałem w szczegółach o stronę mechaniczną auta, a Maciek, również w szczegułach zadba o stylistykę ... i będzie jedyna taka diamandschwarz perełka
[ Dodano: 2007-08-29, 22:03 ]
Witam, wstawiam nowe fotki z wczorajszej sesji; autko na nowych felgach borbet 16 cali zmieniona gałka, mieszek, kierunki i atrapy, bo stare były popekane, a w garażu czekają na wymiane wachacze z tarczami, a więc po mału do ideału