nie wiem jaka moc mialo M5 E28 ale to co podaje to jest zwykły M30B35, a może tylko dla tego pisze że M bo ma M-pakiet, najkepeij poprosic od gościa nr.VIN i będzie wszystko jasne.
właściciel syfiarz jakich mało, wiec co do piero stan techniczny, szczerze odradzam choć kolega z pracy o autko dbał bardzo a w chacie to jak po tsunami, myśle ze jak autko by było ok to juz by znalazło sobie właściciela tym bardziej ze fajny silniczek
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
właściciel syfiarz jakich mało, wiec co do piero stan techniczny, szczerze odradzam choć kolega z pracy o autko dbał bardzo a w chacie to jak po tsunami, myśle ze jak autko by było ok to juz by znalazło sobie właściciela tym bardziej ze fajny silniczek
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
heh
M30b35M co to wogole jest??
m30 to bardzo stary silnik i jeden z najlepszych silnikow w BMW
nie bede pisal calej histori ale tak lat 80 zaczne w kazdym badz razie M30 jest w BMW juz od 1968 i byl montowany w e3 i e9
M30b35 w E28/e23/e24 mialy moc 218 kucykow zadnych katow i wogole w tych modelach byly wersje z katem i wtedy mialy one moc 185ps ale to nie z powodu kata a odprezonego silnika. M30b35 tak naprawde maja pojemnosc 3,4 byly wresje 3,5 ale byl w nich problem z pekajaca glowica... byly jescze M30b28 a w E28 nawet M30b25 ktory jest najtrwalszy
w e32 czy w e34 czy w e24 ostatniej wresji silniki te dzieki katowi mialy moc 211ps (m30b35) silnik ten juz sie rozni troche od tego montowanego w rekinach. M30b30 mial moc 188ps na poczatku produkcji E32 bez kata M30b35 mial 220ps a M30b30 197ps
te dane ktore podales sa dosc falszywe
ps. zapraszam www.e12-e28.pl
Witam. piszę bo auto o którym Państwo rozmawiacie jest moją właśnością. Uważam, że połowa urzytkowników w ogóle nie powinna się wypowiadsć na temat tego AUTA bo go nigdy na oczy nie widziała. Auto nalezy do mojego ojca i jest w rodzinie od 10 lat wcześniej było 528i i nie wydaje mi sie bym o nie dbał. Na pewno nie jest przegnite bo 2 lata temu miało robioną całą blacharkę przodu i wszytsko jest nowe. Silnik ma przejechane 230 tys i nigdy nie było w nim większego remontu, to samo tyczy się skrzyni. Nie wiem skąd Państwo czerpiecie tak niewymierne informacje. Asprzedaje tak długo bo oglądały go moze cztery osoby a tak wiele osób dzwoni i pyta się czy to nie jest M5 albo nie zna się i daje np: 2tys zł. Jak ja za zrobienie przodu dałem 3tys. Powiem, krótko jak ktoś jest zainteresowany to przyjedzie i obejży i jak sie zna i wie co ile kosztuje to kupi a jak nie ma pieniedzy to będzie smęcił choć na oczy nie widział. Oczywiście może nie jest w takim stanie jak tam m535 z automatem z Warszawy za 13tys zł. Ale ja też tylę nie chcę ale po prostu nie życze sobie takich komentarzy bo mięliśmy pewnie więcej aut tej marki niż nie jeden z Panów a były to : 528 e28, 535 e28 , 730 e32 , 535 e34 , M5 e34 , 740 e38 , 530 d e39 więc jakies pojęcie chyba mamy.
Mikulak,
jak tak sie znacie i kochacie BMW, to przynajmniej byście posprzątali w aucie... co pewien czas. Bo jak się patrzy na zdjęcia mające zachęcić do kupna... to tylko wymiotować się chce...
Pomg: 4 razy Doczy: 21 Sie 2005 Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-03-09, 15:30
toche niewymiernych informacji zawsze mnie zasnatawialo od czego moze byc rozwalona deska rozdzielcza tak przesunieta, teraz sie nie dziwie skoro musiał pan robic przod...
w dodatku ten inny odcień zderzakow i nadkoli raczej lipa, rdza o ktreoj pan pisze nie nie ma wylazi na drzwiach a skoru juz jest tam to napewno jest jej wiecej podspodem.... a taki syf w srodku swiadczy tylko o własicielu nie sadze ze jesli pan nie dba o wnetrze o napewno mechacznicznie/blacharsko bedzie pieknie...
prosil bym o ostatnie 7cyfr vinu zaraz zobaczymy co to jest naprawde
Witam. piszę bo auto o którym Państwo rozmawiacie jest moją właśnością. Uważam, że połowa urzytkowników w ogóle nie powinna się wypowiadsć na temat tego AUTA bo go nigdy na oczy nie widziała. Auto nalezy do mojego ojca i jest w rodzinie od 10 lat wcześniej było 528i i nie wydaje mi sie bym o nie dbał. Na pewno nie jest przegnite bo 2 lata temu miało robioną całą blacharkę przodu i wszytsko jest nowe. Silnik ma przejechane 230 tys i nigdy nie było w nim większego remontu, to samo tyczy się skrzyni. Nie wiem skąd Państwo czerpiecie tak niewymierne informacje. Asprzedaje tak długo bo oglądały go moze cztery osoby a tak wiele osób dzwoni i pyta się czy to nie jest M5 albo nie zna się i daje np: 2tys zł. Jak ja za zrobienie przodu dałem 3tys. Powiem, krótko jak ktoś jest zainteresowany to przyjedzie i obejży i jak sie zna i wie co ile kosztuje to kupi a jak nie ma pieniedzy to będzie smęcił choć na oczy nie widział. Oczywiście może nie jest w takim stanie jak tam m535 z automatem z Warszawy za 13tys zł. Ale ja też tylę nie chcę ale po prostu nie życze sobie takich komentarzy bo mięliśmy pewnie więcej aut tej marki niż nie jeden z Panów a były to : 528 e28, 535 e28 , 730 e32 , 535 e34 , M5 e34 , 740 e38 , 530 d e39 więc jakies pojęcie chyba mamy.
proszę pstryknąć i wstawić zdjęcia podłogi , podłużnic i komory silnika, grodzi i podłogi w bagażniku pod wykładziną.
Po co wogóle człowiekowi doope zawracacie jak i tak was na BMW nie stać
Jeśli jesteś jeden z drugim zainteresowani kupnem zawsze lepiej przejechać się i obejżeć... czy to tak wiele kosztuje?? ewentualnie wykonać tel. do właściciela
A co do syfu w środku to bez komentarza... na desce można w kółko i krzyżyk grać
Ps. mod niech czuwa nad tym temate bo zaraz za pewne się zacznie rozkręcać ostro temat
Witam
Widzę, że temat się rozkręca więc piszę jak jest. Ja mam do tego auta oryginalny niemiecki BRIEF gdzie napisane jest BMW 535i więc jak ktoś nie wierzy to mogę pokazać jak przyjedzie oglądać. Co do numerów VIN to proszę bardzo: 00927117 - osiem ostanich cyfr. A co do brudu we wnętrzu to powiem, krótko jak auto mało jeździ i stoi to tak jest i chyba ten fakt ni jak się ma do stanu technicznego auta.
[ Dodano: 2007-03-09, 16:30 ]
A co do innego koloru zderzaków i progów to taką koncepcję obrał poprzedni właściciel chciał mieć coś na wzór mercedesa W140. Mnie to osobiście nie przeszkadzało tak bardzo by wszystko zmieniać, ale jak któryś z Panów kupi to może zmieniać co chce i jak chce.
Po co wogóle człowiekowi doope zawracacie jak i tak was na BMW nie stać
Jeśli jesteś jeden z drugim zainteresowani kupnem zawsze lepiej przejechać się i obejżeć... czy to tak wiele kosztuje?? ewentualnie wykonać tel. do właściciela
A co do syfu w środku to bez komentarza... na desce można w kółko i krzyżyk grać
Ps. mod niech czuwa nad tym temate bo zaraz za pewne się zacznie rozkręcać ostro temat
ja kupić akurat nie chcę, ale rozwiać wszelkie wątpliwości
dziekówka za vin to nie jest M535i tylko 535i.....
a 535i nie jest takim "rodzynkiem" jak M535i....
auto jest z stycznia 1986 wg vinu
a te progi i tylny spojler to chyba ma pan z gieldy zakupione??
no nie moge z goscia
a to w koncu jest chromline czy shadownline?? buhaha bo sie pogubilem
a materila na tapicerke to ze starej kanapy czy jak
zenada w kazdym bardz razie
[ Dodano: 2007-03-09, 18:49 ]
i jescze pan tam napisal ze to czerwony metalik
14" alpina?? toc to standartowe alufelgi BMW montowawane juz na poczatku lat 70
podgrzewane tylne fotele?? czy aby napewno??
i stronce pan pisze ze M535i mimo iz jest to 535i... i co przydaje 300km po M535i a pan ma 535i?? toc klamstwo w bialy dzien....
Mialem nie komentowac tego autka bo to brak slow mialem M535i niektorzy ja pamietaja zwlaszcza zaraz po zakupie jak wygladala i jak po rocznej walce i neistety to czerwone wyglada tak jak moje w dniu zakupu i do tego strach wlasciciel probuje wmowic ze to orginal. OSobiscie widzialem to autko raz na oczy i nikomu go nie polece bo mnie odbudowa m535i zjadla finansowo i nerwowo i w tym przypadku bedzie podobnei zwlaszcza ze to auto jak widac po wnetrzu stoi i stoi az kury mozna tam chodowac....
_________________ bylo:
e-28 M535i
e-36 325, 318is Coupe
e-30 325e drift spc
e-39 525 TDS
A jest:
e-30 328i Cabrio
e-36 323i
e-30 318 is
Gepard Garage.Swapy mechanika.503-112-639
ale to nie jest M535i tylko 535i....
prawie to samo ale wiadomo prawie robi roznice
a e28 w odbudowie wcale nie jest taka zla e28 to jeden z najcudwoniejszych aut marki BMW ale w obecnych czasach poki sa "rodzynki" lepiej kupic zadbany egzeplarz niz takiego trupa 8)