Witam
podobno ostatnio pojawiło się na rynku sporo podróbek, stąd moje pytanie
kiedyś kupowałem sobie świece na allegro, ale prawdę mówiąc przy takim zagrożeniu, że trafię akurat na podróbki, to mi się odechciewa
z drugiej strony w wielu sklepach chcą sporo więcej niż te świece sa warte... a i w zwykłym sklepie motoryzacyjnym w zasadzie nie mam pewności co do pochodzenia towaru
podsumowując - gdzie w Warszawie kupię świece w dobrej cenie (nie szukam hiper-okazji, ale też nie chcę straszliwie przepłacać) i z pewnego źródła
pzdr
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-06, 21:42
podroby swiec ?
ja kupilem tydzien temu na allegro NGK V-LINE 15 ZGR5A po 8.50/szt a w sklepie 17-20zl/szt. dostawa na nastepny dzien.
http://www.allegro.pl/sho....php?uid=153650
watpie zeby koles majacy 5300 komentarzy/super sprzedawca byl jakis lewy.
podroby swiec ?
ja kupilem tydzien temu na allegro NGK V-LINE 15 ZGR5A po 8.50/szt a w sklepie 17-20zl/szt. dostawa na nastepny dzien.
http://www.allegro.pl/sho....php?uid=153650
watpie zeby koles majacy 5300 komentarzy/super sprzedawca byl jakis lewy.
Jakiś czas temu też brałem od tego kolesia świece i jestem bardzo zadowolony.
kurde blaszka, przeplacilem teraz ma juz po 7.90 a ja kupilem tydzien temu u niego za 8.50
Takie świeczki ja mam w kiosku u siebie po 10pln sztuka, jak sprzątalem w sklepie to za regałem znalazłem świeczki Boscha które tem leżały pewnie z 5 lat, pomyslalem że to pewnie jeszcze ten prawdziwy Bosch i zapodałem do auta i jestem mega zadowolony więc szukajcie Boschów lub NGK jeszcze w tych starych komunistycznych opakowaniach, pochodzą jeszcz z czasów kiedy nie było podróbek
A wracają to dzisiejszych NGK to oczekuje w sklepie na przedstawiciela firmy NGK i mam dla niego prezent czyli 4 kpl. świec NGK które od nowości nie działały