Wysany: 2007-01-26, 10:06 Wypalony odblask e36 jak sobie z tym poradzic??
Witam mam juz troche powypalane odblaski w swiatlach mijania i chcialbym cos z tym zrobic wiem ze do e 30 mozna kupic nowe odblaski czy sa tez do e 36 bo nigdzie sie z tym nie spotkalem?? Wiem ze mozna kupic cale nowe lampy za 250zl ale czy one sie do czegos nadaja z reszta teraz mam orginal i chcialbym zeby tak zostalo nie chce kupowac zadnych podrobek a nowe orginalne kosztuja pewnie majatek.
Widzialem na allegro spray chrom wysokotemperaturowy mam znajomego lakiernika ktory dobrze by mi to polozyl tylko czy jest sens sie w to bawic. Moze ktorys z kolegow poradzil sobie z tym problemem i jest w stanie mi pomoc.
temat chyba techniczny więc tam go przenosze
Ostatnio zmieniony przez Lord Lukasz 2007-01-26, 10:53, w caoci zmieniany 1 raz
nic nieda taki spray raczej poszukaj może na allegro uszkodzonych lamp aby odbłaski był w dobrej kondycji popros sprzedającego nieh wyjmie i zrobi foto jak wygląda odblask , jak mu zalezy na sprzedazy to napewno przesle ci foty, tak własnie szukalismy do kumpla auta i udało sie kupic z allegro własnie w ten sposób .
_________________ BYŁO 525 M-technic / AC Schnitzer Bilstein B8
JEST 525 TDS Kinderwagen
No wlasnie chodzi o to ze kupic orginalne uzywki to tez jest loteria. Podobno w Sulejowku jest firma ktora regeneruje odblaski musze podjechac i dowiedziec ile chca za taka usluge. Najgorsze jest to ze musze oddac na pare dni lampy a bez nich raczej nie mozna jezdzic autka potrzebuje codziennie wiec jak bedzie trwalo wiecej niz jeden dzien bede musial zrezygnowac.