Wczoraj przy zmianie plynu hamulcowego dokladnie ogladalem swoje autko pod spodem, i zauwazylem, ze wszelkie gumy ( poduszki ) jakie sie znajduja pod autem mam strasznie sparciale, najbardziej te na zakonczeniach wahaczy, to stukanie z prawej strony na przodzie podczas powolnej jazdy na dziurach mechanik okreslil jakos "wybita guma amortyzatora" dokladnie nie wiem o ktora mu chodzi, chyba o ta u gory przy kielichu. Kojarzycie ile moga kosztowac takie gumy, i co najlepiej od razu wymienic ? sam zauwazylem, ze jak jade po dziurach to moje auto najciszej ich nie pokonuje, slychac takie tepe i gluche stuki, no i wyglada to wlasnie na te stare sparciale gumy, ktore juz nie dzialaja tak jak powinny
Pomóg³: 15 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: SÅ‚upsk
Wys³any: 2004-09-30, 12:51
no to wymien, lozysko amorka - to gorne kosztuje ok 80 pln, silentblocki wachaczy (te okragle) po ok 45 pln za sztuke --- na stronie e30.de napisali ze pasuja od M3E36 (maja inna budowe-sa sztywniejsze) takze mozesz sprobowac wsadzic takie - niestety nie znam ceny.
wieczne gumy to ci moze zrobic koleś na łowickiej przy madalińskiego. zanieś mu stary wachacz i powiedz mu jakiej sztywności gumą ma ci zalać... gumy ma od miękkich do twardych jak kamień mam tak zrobione silentbloki tylnej belki.. nie do urwania... wziąłem prawie najtwardszą opcję
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach