Wysłany: 2006-10-25, 05:08 [E30] pawelbach ->> 318 is
to może i ja sie w końcu pochwale moja beemka jest to 318 is z 90r bez elektrycznych szyb zyberdach czy wspomagania ma tylko el lusterka kture w zime też przestały działać silniczek igła mam ja od 2 lat i rzadnych problemów niałęm nia mały wypadek każdy mówił ze ten samochu uratował mi życie nie opłacało sie jej remontowac ale musiałem w remont wsadziłem tyle kasy ze dwie takie bym kupił a dziewczyna w okresie zimowym i tak zrobiła swoje
Ostatnio zmieniony przez pawelbach 2006-11-14, 15:53, w całości zmieniany 5 razy
hej,
no fajna jak kazdy "is"... troche roboty trzeba wlozyc...
1. umyc, szczegolnie progi,
2. zalozyc halogeny albo zaslepki,
3. dokladka pod zderzak (niekoniecznie is),
4. a gdzie sie podziala orginalna kratka is'a na tapicerce??
jesli silnik dzwon to szerokiej drogi... hihihi
_________________ do Waskiej lampy trzeba dorosnac...
BERCIK - RIP
Dwie sprawy, lotka powinna być w kolorze czarnym, nieładnie wygląda w kolorze nadwozia , no i to co pisze każdemu, wywal wiesniackie brewki, pozatym jest ok
brewki to rzecz gustu ale myślałem żeby je zdjąć halogeny mam tylko co zrobić z ta lotką zeby był czarna w jaki sposub pozbyć sie lakieru papierem ściernym ?
zmieniłem moje dziwne zwykłe fotele na recaro nie są troszke poprzecierane ale na wiosne planuje i tak skóre
po co jest ta druga rączka bo jak ja ruszam to nic sie nie dzieje ?
jedna jest do składania oparcia a druga do podnoszenia i opuszczania fotela oraz do zmiany kąta pochylenia siedziska a tak pozatym to ładne standartowe E30 tylko za wysokie
mi też ale musze zmienić też gałge od biegów bo jest przetarta i wogule nie trzyma sie na miejscu jeszcze troszke a napewno bedzie najładniejsza z tych czerwonych
[ Dodano: 2006-12-09, 06:43 ]
Cztery dni bez mojej Beatki ale dziś do mnie wraca od lakiernika z mtII z przodu i jakimiś tam progami niestety jeszcze bez gleby ale morze wkrutce jak zrobie zdjecia to sie pochwale
za zdjecia wielkie dzieki dla Yakuzattiego który przyjechał do Otwocka do rodzinki i sie spotkaliśmy i zapomniałem powiedzieć ze zamawiam jeden kalendarz dla siebiee Pozdro
No coz moge powiedziec, bardzo dziekuje za spotkanie Warto poznawac nowych ludzi, takich jak pawel, naprawde spoko chlopak Pojezdzilismy, pogadalismy, posmialismy sie i zrobilismy sesyjke nocna. Mysle, ze ladnie wyszla