jako że Marcin narzeka na małą ilość touringów w galerii, przedstawię swoje śmigiełko. Jest to auto z października 1993 roku, co ma zobaczycie na zdjeciach, czego nie ma zreszta tez
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2006-09-24, 08:42
Adi napisa³/a:
nic dodać nic ująć
sprzedałbym kiere na Allegro i zamiast tego włożył elektryke szyb (co tam masz na wyposażeniu?) i jakąś ładniejszą kiere...
fajny rocznik (chyba najnowsze e30 na forum )...
ładny - a koła odjazd
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
tak po czesci jest to skrzynia suba a po czesci schowek np na zapas (dojazdówka)
w zimie caly wydech bedzie wymieniony wiec koncowka chyba tez
chris et tył 20 przód 13 z tylu ranty były sklepane przód musialem delikatnie wyciągnąć (z przodu jest dystans 7 mm poniewaz felga zahaczala o zacisk hamulców)
z wyposażenia to prawie golas elektryka lusterek i elektryczny szyber, abs i ta nieszczęsna poducha, no i BMW SportSitz, a jeszcze czarna podsufitka.
Na wyposażeniu były jeszcze klekoczące zawory i katalizator ale jednego i drugiego juz nie ma
Przejechałem w tygodniu trase radzyń-katowice-radzyń i daje rade (wiadomo ze zbiera sie troche gorzej ale mam zdrowy silnik wiec nie jest źle) spalanie na trasie tez w normie 12 l lpg (myślalem ze bedzie znacznie wiecej) troche trudno jezdzi sie w koleinach i nie jeździlem jeszcze po mokrym ale w tym momencie jestem bardzo miło zaskoczony
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach