BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Potrzeba porada - McPerson lewa
Autor Wiadomo
marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2006-09-04, 15:22   Potrzeba porada - McPerson lewa

Siemanko
Mam pytanko moze mi ktos bedzie mogł doradzic. Sprawa przedstawia sie tak.
Wjechalem w studzienke kanalizacyjna lewym kolem i wyrwałem mocowanie amortyzatora z kolumny McPersona :-( zarówno amorek jak i kolumna do wyrzucenie. No i teraz moje pytanie czy kupic cała kolumne z piasta i zwrotnica itp nie wiadomo w jakim stanie czy samo kolumne i amorek i przełożyc cala reszte od siebie? W zaprzyjaźnionym servisie powiedzieli ze lepiej kupic cała bo jak beda musieli przekladac to bedzie kosztowac. Tylko ze ja tu mialem łozysko powymieniane itp. Co byscie mi radzil?? Za 10 dni wybieram sie w góry i musze miec sprawne autko! Moze ktoś coś takiego robił??
Ps. Za przełożenie w serwisie kolumny + moja tercza i klocki powiedzieli 50zł. Jesli trzeba bedzie wszystko przedładac to wiecej

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-09-04, 17:00   

jeśli znajdziesz samą kolumnę bez piasty i masz kogoś kto bez uszczerbku sciągnie ci łożysko z piastą z obecnej to spoks...

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

marekfl 
Scyzoryk

Doczy: 10 Mar 2006
Skd: Kielce - Scyzoryk
Wysany: 2006-09-04, 17:13   

Czuli nie ma szans na urtowanie łozyska ze starej piasty które było niedawno wymienione. W serwisie mi tez tak powiedzieli ze najlepiej bedzie zakupić cała. Tylko ze tam moze byc zatarte i znowu beda koszta A zanim dostane kase od drogowców to troche potrwa jak wogóle dostane cokolwiek

[ Dodano: 2006-09-04, 17:10 ]
A jak wogóle ma sie jazda na takim złamanym amortyzatorze czy jak pojezdrze ostroznie na tym przez kilka dni to nic innego sie nie pospuje bo to jest troche tak jak bym mial walniety amortyzator tzn. czy nic innego sie przez to nie uszkodzi urwalo w koncu tylko mocowanie amorka do kolumny wszystko sie trzyma kupy tylko trosze stuka jak w dolek wjezdrzam lewa strona. to mozna na tym jeździc??

bmwm 

Doczy: 08 Lut 2006
Skd: Łódź
Wysany: 2006-09-05, 02:04   

bez problemu mozna sciagnac piaste
zaden problem

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw