jacek, dlaczego zalosna? napewno lepsza od hondy,forda,opla,audi, itd itd bo ma tylny naped i wypuscila piekny okaz na rynek jakim byl mercedes 190 2.5 EVO
Fele bardzo ładne szkoda tylko że 17" (będziesz miał tego jeszcze dosyć, wiem bo przez to przeszłem - nie posłuchałem mądrzejszych) i szkoda że tak bardzo przypominają Mieczysława
Ale poza tym KOZAK !!!!!
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
P.S. Masz troche racji z W201 190 EVO ale postawmy przy niej E30 M3-o czym my tutaj mówimy......
sorki ze tak napisze ale to jakby porownywac gówno z serem ... jak zawsze po browarkach napisze krotka historie ...
Bylo to 4 lata temu .. był maj kupiłem giełde samochodowa i szukalem autka dla siebie ... szukalem jadac jedenoczesnie Mercedesem 123 czyli beczka ... jechalem do dziewczyny w tej chwili juz mojej zony i szukalem auta dla siebie o mesiek byl w rozpadku ... patrzylem na 190-tki ... ale zobaczylem pikne auto BMW e30 za 9tys ... z tym ze wtedy tyle nie mialem ..mialem 4,5tys zl a na okoliczny, szrocie znalazla sie 190-tka z 2,0 silnikiem za 5200zl .. miala pocieta tapicerke ... ale kupilem jeszcze w pobliskim kiosku gazete z ogloszeniami i w ten sam dzien pociagiem pojechalem do kutna .. po beemka 320 e30 z 1985r szrota jakich malo ... jednak do dzis zostalem przy e30-tce a mialem ich juz 6 sztuk
Sorki ... ale wlasnie pije 4 Warke Strong
Wiec prosze nie pisac o 190-tkach bo moglbym to p[isac na forum mercedes jesli takie wogole istnieje
Wiesz co Arczi , jak czytam takie porownania ( gowno z serem) to mnie lamie. Bmw jest cudowne, ale mercedes to tez klasa sama w sobie. Ja tam chcialbym miec 124 qalbo 140.
mercedes fajne autko kumpel ostatnio przydarł mnie do jego znajomego który w garażu ma mercedesa z 1960 wartego 80 000 euro pożyczył mu go jakiś kolekcjoner aby odnowić mu lakier
... według mnie fajne autko / jeszcze nie poskładane / ale fajnie się prezentuje
[ Dodano: Nie Wrz 17, 2006 6:19 pm ]
... dzisiaj zrobilem kilka fotek jak obiecałem, autko na zimę idzie na kolejne mody ...
... kochajmy polskie drogie /wczoraj urwałem mocowanie tłumika/