W tym temacie kazdy z uzytkownikow moze zamiescic 1 fote swojego BMW E30
NIE WOLNO KOMENTOWAC FOTEK, posty z komentarzami beda usowane a autorzy beda dostawali po ostrzezeniu - jesli ktos ma jakies uwagi to kierowac je na PW.
Kazdy ma prawo do TYLKO 1 postu w tym temacie ale moze swobodnie zmieniac zdjecie.
Mam nadzieje ze bedziecie stosowali sie do regol.
Aha ! zapomnialem dodac zeby nie przesadzac z wielkoscia fotek - za duze fotki beda kasowane.
Jak bede mial chwile czasu to zrobie zdjecie mojej srebrnej 323i
a moze w koncu ktorys z modow wpadnie na taki genialny pomysl i pomoze chopakowi wkleic jego fotki w poscie tak aby inni widzieli cale zdjecia a nie jakies linki..co ?
wiadomo ze jacek ma problem z kompem i nie moze zrobic tak jak inni..a dla was MODy to chyba pestka..
jest to temat gdzie oglada sie furki a nie linki.
ps.urbi, regula sie pisze przez u otwarte 8)
co jak co ale mod powinien sie czyms wyrozniac od innych.
Do wszystkich zainteresowanych koszt kalendarza bedzie ok 35 zł. (Mial mi to załatwic znajomy pracujacy w poligrafi ale troche sie wachał i go olalem ale znalazłem innego goscia, który robi takie zeczy mozliwe ze przy wiekszym zamowieniu uda sie jeszcze wynegocjowac cene.)
Trzeba bedzie zamknac tego pososta proponuje zakonczyc ostatniego listopada. Tak zeby w grudniu wybrac: 1 auto na okładne i 12 aut na poszczególne miesiace.
No i oczywisce zebrac liste chetnych na taki kalendarz. Jesli to mozliwe to prosze autora o umiesczenie tych informacji gdzies na poczatku tego postu. Ewentualni jesli ktos ma inne propozycje odnoscie terminów itp. proponuje utworzyc oddzielnego posta.