PALISZ GUME??MY NIE!! BMW KLUB POLSKA - wolimy bez!!
MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Oni pewnie w ogóle nie robią nic na p: nie piją, nie palą, nie przechodzą po pasach i nie p...
Jazda na recznym - OBOWIAZKOWA.
Sorry za humor ale mnie to bawi.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-05-13, 15:57
Moge cos na ten temat powiedziec bo jestem klubowiczemw tamtym klubie hehehe (chyba nie dostane bana'na u was za to ) poprostu w tamtym klubie sa osoby dla ktorych BMW jest czyms wiecej niz samochodem i takie Palenie gumy jakie odbywa sie w Toronto dla nich jest smieszne. A co do picia to pija pija tylko wieczorami przy ognisku i nie wsiadaja po pijaku do samochodow jak co niektorzy ostatnio
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-13, 16:45
dla nas tez nasza beemka jest czyms wiecej ale uwazam ze troche przeginaja z tym regulaminem na forum.sam osobiscie nie pale gumy w miejcu ale nie wejsc ladnym bokiem czasami w zakret to az GRZECH !
na zlotach jak ktos nie chce to nie pali .moze sobie stanac z boku i popatrzec lub odejsc dalej i pogadac o czyms innym.
O czym tu wlasciwie gadac. Kazdy Klub ma swoje zasady. Jedna z zasad BKT jest nie palenie gumy BMW. Maja przeciez prawo stosowac wobec swoich czlonkow swoje regulaminy. U nas np. nie wolno sie zachowywac niekulturalnie i nikt sie nie czepia, ze ograniczamy mu wolnosc.
BMW to samochody tworzone dla kierowców z żyłką sportowca, którzy lubią od czsu do czasu poczuć ciarki na plecach i uderzenie adrenaliny. Moim zdaniem każde wejście bokiem w zakręt to praktyczna nauka panowania nad pojazdem i może się nie raz przydać w sutuacjach krytycznych. Jakbym chciał jeździć po emerycku to bym kupił mercedesa...
Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-05-13, 17:41
damian0_e30 caly czas z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jednak powinienesc zmienic marke samochodu bo jezdzac swoja BMW dalej uswiadamiasz reszte spoleczenstwa ze BMW jezdza same buraki i ABS ( czyt Absolutny Brak Szyji ) i innego typu margines spoleczny. BKP nie ma nic przeciw jezdzie bokiem tylko nie popioeraja PALENIA BEZSENSOWNEGO GUMY. A co do tego mercedesa to tez sie mylisz bo mercedes tez jest dla kierowcow o sportowej zylce , no chyba ze ty znasz tylko 190 D lub C-klase.
Menel poprostu maja taki regulamin i juz. Ja tez nie pale gumy bo to dla mnie jest idiotyzm jechac dop Torunia tylko po to aby spalic laczka tak to moge sobie na osiedlu popalic albo bod jakims centrum, ja jezdze do Toronto aby podziwiac piekne BMW chociaz tych jest coraz mniej pojawia sie czesto i gesto www.wiejskituning.pl
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Marki samochodu nie mam zamiaru zmieniać póki co. A jeździł będe tak jak mi się podoba a nie tak żeby mnie nie uważali za drecha. Jak mam ochotę zakręcić bąka albo wejść bokiem i uznam że nie spowoduje tym żadnego zagrożenia to po prostu to robie i mam w nosie co o tym myślą inni. W mieście jeżdże spokojnie i odpowiedzialnie ,nigdy się nie ścigam (nigdy nie miałem nawet stłuczki) i zawsze zapinam pasy.
A co do merców to jeździłem 124, komfort super ale na zakrętach miałem wrażenie że płyne pontonem
Samochód kupiłem po to żeby spełniał moje potrzeby a nie czyjeś oczekiwania
pozdro
Mysle ze ilu ludzi tyle opinii ... Jestesmy Tu w TYM ( zreszta jak dla mnie) PRZEPIEKNYM KLUBIE i nie ma sie co spuszczac co wolno co nie wolno .. kto jezdzi mietkiem to nie .. KAZDY TRAKTUJE SWOJE AUTO INDYWIDUALNIE ! KICHA przyjedz do mnie do miasta pokarze ci typowego dresa .. wydziargany nawet na twarzy biceps taki jak moj pas i koles jest tak inteligetny i uczciwy ze naprawde nie jeden koles piszacy w tym temacie by sie na maxa zdziwil tak wiec pisanie ze to jest margines spoleczny to tez nie na miejscu hehe
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Hmm... Tamten klub ma zasady i aspiracje raczej dla ludzi, dla których BMW nie kończy się na e30, e34 i e32, a raczej e46,e39, e38 i nowsze czyli dość "poważnych" ludzi, których stać na nowsze BMW, a osoby palące kapcie to raczej garstka ludzi w porównaniu do posiadaczy. Ale mogę się mylić, może nie mam racji, nie jestem ich klubowiczem.
Na pewno jest to klub z "autoryzacją" BMW Polska, czy jakoś tak, wyobrażacie sobie reklamę w salonie nowej 3,5,6,7 palącej gumę? I co pójdzie tam Pan 50letni biznesmen do salonu, spojży na plakat i pomyśli soie że pomylił salon luksusowej marki z garażem palaczy. Klub firmowany przez BMW nie może popierać palenia gum. To tak jakby producent folii aluminiowej zrobił reklamę z brauniarzem poganiającym kropelke.
Grupą odbiorczą marki BMW nie są ludzie którzy przejadą przez bramę, staną, spalą gumę, a sprzedawca nie będzie krzyczął za Tobą, Joł Ziomuś, kozacko jarasz kapcia!!!
Zresztą jak się ma fatalnie zorganizowany pseudo slot w toruniu z muzyką dicho to marki
BMW?
Chciałem troszeczkę nakreślić o co biega, nie wyraziłem w tym poście swojej opini do BMW ani do Beemki, ani do BKP - jakby ktoś jakieś wyciągał wnioski.
Do Damiano: Sorry kolego, ale wydaje mi sie że Ty raczej smigasz rowerem... lub butami. Sorry - bez urazy.
Co do emerytów jeżdżących BMW to chyba normalne że nie palą gumy, myśle że to przechodzi z wiekiem.
Ale nie rozumiem jaki cel ma paradowanie w takich koszulkach
Zdaje się że żyjemy w wolnym kraju i każdy może robić to na co ma ochotę...
Nie palą gumy- bardzo dobrze, nikt im nie mówi że mają palić, wolny kraj- wolna wola.
A co do marginesu społecznego to zawsze myślałem iż są to np. osobnicy wyłudzający drobne na wino itp a nie ludzie którzy uczciwie pracują żeby coś w życiu mieć i się tym cieszyć...
Ostatnio zmieniony przez damiano_e30 2006-05-13, 23:56, w caoci zmieniany 1 raz
Hmm z ta autoryzacja to chyba do konca tak nie jest bo nieraz ogladam filmiki z niemieckich spotow (strony klubow z certyfikatami) i jaraja kapcie (jak dlamnie to autopsja zbrodni w e46 np) wiec sam juz niewiem
Jedno co jest pewne to sa to dwa odmienne kluby , niechce najezdzac na nich ale sa bardzo konserwatywni w wiekszosci co do przerabiania BMW i tym podobnych.
Pzdr 4 KUJONA za wsparcie w awanturce z Mac Arturem ktorego równierz pozdrawiam i ktorego poparl admin i 70% forumowiczów
Mimo wszystko uważam ze jest to barzo dobre forum maja naprawde super dzial techniczny.
POZDRO PIŃĆSET
Ps awantura poszla o to zdjecie
wg Mac Artura (i jeszcze paru czy wiecej osob) jest to wieś tuning
Tak wiec jak widac poglady nasze i tamtych forumowiczów sa diametrlnie różne jednak łaczy nas pasja do tej samej marki jaka jest BMW
Co w tym śmiesznego, może nie podoba im się, że jak si spotykają gdzieś na parkingu, to że ludzie pomyślą, ocho dresiarze beemami się spotkali, Zocha, zabieraj dzieciaki będzie niebezpiecznie, hehehe, To tak jakbyśmy nosili t-Shirty, Jeździsz na szeroki łokciu, my nie, albo robisz wioskę wjeżdżając z rozkręcononym audio na osiedle, my nie:)
Ich sposób na życie jest taki i ot, folozofia, Nie koliduje to z beemką z żaden sposób, wiele osób udziela się na obu forach i tyle