BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
palisz gume? my nie !
Autor Wiadomo
Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-12, 20:33   palisz gume? my nie !

hehe..tez chce taka koszulke :lol: :lol: :lol: lepsza by byla polo chyba ze to jest z kolniezykiem a nie widac tego.
...bo ja przeciez nie pale :mrgreen:

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2006-05-12, 20:47   

yo!
Wszystko jasne to reklama UNIMILa :D czyli jednak pekaja bo widze małego potomka :D
pozdro

ChriS 
Miłośnik literki M

Pomg: 7 razy
Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Chojnice
Wysany: 2006-05-12, 21:25   

Korzuch jesteś wielki :wink: 10/10 :mrgreen:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-12, 22:10   

twórca pomysłu na koszulkę jest jeszcze "większy" ... i o wiele śmieszniejszy

sorki Korzuch :wink:

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-05-12, 22:13   

hmm nie wiem o co chodzi z tym napisam ... jak to sie ma do motoryzacji ?? ?? i do BMW ?? co to znaczy MY NIE ?? :lol:

Kujon 

Pomg: 4 razy
Doczy: 09 Lut 2006
Skd: Tarnów
Wysany: 2006-05-13, 00:22   

ktoś uciął to zdjecie i nie widać wszystkiego bo na dole koszulki jest jeszcze jeden wyraz "UMIEMY"....

www.bmw-syndykat.pl - Ciemna Strona Marki

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Pomg: 1 raz
Doczy: 27 Sty 2006
Skd: Bydgoszcz
Wysany: 2006-05-13, 06:54   

Btw to co to za zlot beemek bez utylizacji ogumienia :?: :shock:
Dla mnie to strata czasu... :mrgreen:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-05-13, 10:09   

PALISZ GUME??MY NIE!! BMW KLUB POLSKA - wolimy bez!!

MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2006-05-13, 11:13   

kirek napisa/a:
PALISZ GUME??MY NIE!! BMW KLUB POLSKA - wolimy bez!!

MŁODZIEŻ WSZECHPOLSKA

Brawo Kiras!!! mi równiż to hasło kojarzy się z rydzem i gangiem mochrerowych beretów!

Palenie gumy RULEZ!!!!

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-05-13, 13:06   

wolność rulez, a takie narzucanie myślenia dokładnie pasuje do tego, co się w kraju dzieje... ale to oficjalny klub i poprawność polityczna musi być :lol:

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Wysany: 2006-05-13, 13:44   

Oni pewnie w ogóle nie robią nic na p: nie piją, nie palą, nie przechodzą po pasach i nie p... :mrgreen:

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2006-05-13, 13:53   

damiano_e30 napisa/a:
Oni pewnie w ogóle nie robią nic na p: nie piją, nie palą, nie przechodzą po pasach i nie p... :mrgreen:

Jazda na recznym - OBOWIAZKOWA.

Sorry za humor ale mnie to bawi.

kicha 

Doczy: 22 Gru 2004
Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-05-13, 15:57   

Moge cos na ten temat powiedziec bo jestem klubowiczemw tamtym klubie :twisted: hehehe (chyba nie dostane bana'na u was za to :?: ) poprostu w tamtym klubie sa osoby dla ktorych BMW jest czyms wiecej niz samochodem i takie Palenie gumy jakie odbywa sie w Toronto dla nich jest smieszne. A co do picia to pija pija tylko wieczorami przy ognisku i nie wsiadaja po pijaku do samochodow jak co niektorzy ostatnio :twisted:

(oo=[][]=oo)
GG: 2905288

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-05-13, 16:45   

dla nas tez nasza beemka jest czyms wiecej ale uwazam ze troche przeginaja z tym regulaminem na forum.sam osobiscie nie pale gumy w miejcu ale nie wejsc ladnym bokiem czasami w zakret to az GRZECH !
na zlotach jak ktos nie chce to nie pali .moze sobie stanac z boku i popatrzec lub odejsc dalej i pogadac o czyms innym.

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-05-13, 16:52   

O czym tu wlasciwie gadac. Kazdy Klub ma swoje zasady. Jedna z zasad BKT jest nie palenie gumy BMW. Maja przeciez prawo stosowac wobec swoich czlonkow swoje regulaminy. U nas np. nie wolno sie zachowywac niekulturalnie i nikt sie nie czepia, ze ograniczamy mu wolnosc.

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Wysany: 2006-05-13, 17:11   

BMW to samochody tworzone dla kierowców z żyłką sportowca, którzy lubią od czsu do czasu poczuć ciarki na plecach i uderzenie adrenaliny. Moim zdaniem każde wejście bokiem w zakręt to praktyczna nauka panowania nad pojazdem i może się nie raz przydać w sutuacjach krytycznych. Jakbym chciał jeździć po emerycku to bym kupił mercedesa... :lol:

kicha 

Wysany: 2006-05-13, 17:41   

damian0_e30 caly czas z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jednak powinienesc zmienic marke samochodu bo jezdzac swoja BMW dalej uswiadamiasz reszte spoleczenstwa ze BMW jezdza same buraki i ABS ( czyt Absolutny Brak Szyji ) i innego typu margines spoleczny. BKP nie ma nic przeciw jezdzie bokiem tylko nie popioeraja PALENIA BEZSENSOWNEGO GUMY. A co do tego mercedesa to tez sie mylisz bo mercedes tez jest dla kierowcow o sportowej zylce , no chyba ze ty znasz tylko 190 D lub C-klase.

Menel poprostu maja taki regulamin i juz. Ja tez nie pale gumy bo to dla mnie jest idiotyzm jechac dop Torunia tylko po to aby spalic laczka :lol: tak to moge sobie na osiedlu popalic albo bod jakims centrum, ja jezdze do Toronto aby podziwiac piekne BMW chociaz tych jest coraz mniej pojawia sie czesto i gesto www.wiejskituning.pl :)

(oo=[][]=oo)

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Wysany: 2006-05-13, 18:09   

Marki samochodu nie mam zamiaru zmieniać póki co. A jeździł będe tak jak mi się podoba a nie tak żeby mnie nie uważali za drecha. Jak mam ochotę zakręcić bąka albo wejść bokiem i uznam że nie spowoduje tym żadnego zagrożenia to po prostu to robie i mam w nosie co o tym myślą inni. W mieście jeżdże spokojnie i odpowiedzialnie ,nigdy się nie ścigam (nigdy nie miałem nawet stłuczki) i zawsze zapinam pasy.
A co do merców to jeździłem 124, komfort super ale na zakrętach miałem wrażenie że płyne pontonem :mrgreen:
Samochód kupiłem po to żeby spełniał moje potrzeby a nie czyjeś oczekiwania :wink:
pozdro

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2006-05-13, 21:00   

Mysle ze ilu ludzi tyle opinii ... Jestesmy Tu w TYM ( zreszta jak dla mnie) PRZEPIEKNYM KLUBIE !! i nie ma sie co spuszczac co wolno co nie wolno .. kto jezdzi mietkiem to nie .. KAZDY TRAKTUJE SWOJE AUTO INDYWIDUALNIE !! ! KICHA przyjedz do mnie do miasta pokarze ci typowego dresa .. wydziargany nawet na twarzy biceps taki jak moj pas i koles jest tak inteligetny i uczciwy ze naprawde nie jeden koles piszacy w tym temacie by sie na maxa zdziwil !! tak wiec pisanie ze to jest margines spoleczny to tez nie na miejscu hehe

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-05-13, 22:00   

Hmm... Tamten klub ma zasady i aspiracje raczej dla ludzi, dla których BMW nie kończy się na e30, e34 i e32, a raczej e46,e39, e38 i nowsze czyli dość "poważnych" ludzi, których stać na nowsze BMW, a osoby palące kapcie to raczej garstka ludzi w porównaniu do posiadaczy. Ale mogę się mylić, może nie mam racji, nie jestem ich klubowiczem.

Na pewno jest to klub z "autoryzacją" BMW Polska, czy jakoś tak, wyobrażacie sobie reklamę w salonie nowej 3,5,6,7 palącej gumę? I co pójdzie tam Pan 50letni biznesmen do salonu, spojży na plakat i pomyśli soie że pomylił salon luksusowej marki z garażem palaczy. Klub firmowany przez BMW nie może popierać palenia gum. To tak jakby producent folii aluminiowej zrobił reklamę z brauniarzem poganiającym kropelke.

Grupą odbiorczą marki BMW nie są ludzie którzy przejadą przez bramę, staną, spalą gumę, a sprzedawca nie będzie krzyczął za Tobą, Joł Ziomuś, kozacko jarasz kapcia!!!

Zresztą jak się ma fatalnie zorganizowany pseudo slot w toruniu z muzyką dicho to marki
BMW?

Chciałem troszeczkę nakreślić o co biega, nie wyraziłem w tym poście swojej opini do BMW ani do Beemki, ani do BKP - jakby ktoś jakieś wyciągał wnioski.

Do Damiano: Sorry kolego, ale wydaje mi sie że Ty raczej smigasz rowerem... lub butami. Sorry - bez urazy.

damiano_e30 
GERMAN STYLE

Wysany: 2006-05-13, 23:23   

Jasne że śmigam rowerem w końcu to tylny napęd :mrgreen:

Co do emerytów jeżdżących BMW to chyba normalne że nie palą gumy, myśle że to przechodzi z wiekiem.

Ale nie rozumiem jaki cel ma paradowanie w takich koszulkach :?:
Zdaje się że żyjemy w wolnym kraju i każdy może robić to na co ma ochotę...
Nie palą gumy- bardzo dobrze, nikt im nie mówi że mają palić, wolny kraj- wolna wola.

A co do marginesu społecznego to zawsze myślałem iż są to np. osobnicy wyłudzający drobne na wino itp a nie ludzie którzy uczciwie pracują żeby coś w życiu mieć i się tym cieszyć...
Ostatnio zmieniony przez damiano_e30 2006-05-13, 23:56, w caoci zmieniany 1 raz  

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2006-05-13, 23:50   

Hmm z ta autoryzacja to chyba do konca tak nie jest bo nieraz ogladam filmiki z niemieckich spotow (strony klubow z certyfikatami) i jaraja kapcie (jak dlamnie to autopsja zbrodni w e46 np) wiec sam juz niewiem :roll:
Jedno co jest pewne to sa to dwa odmienne kluby , niechce najezdzac na nich ale sa bardzo konserwatywni w wiekszosci co do przerabiania BMW i tym podobnych.
Pzdr 4 KUJONA za wsparcie w awanturce z Mac Arturem ktorego równierz pozdrawiam i ktorego poparl admin i 70% forumowiczów :|
Mimo wszystko uważam ze jest to barzo dobre forum maja naprawde super dzial techniczny.

POZDRO PIŃĆSET

Ps awantura poszla o to zdjecie

wg Mac Artura (i jeszcze paru czy wiecej osob) jest to wieś tuning :roll: :| :?
Tak wiec jak widac poglady nasze i tamtych forumowiczów sa diametrlnie różne jednak łaczy nas pasja do tej samej marki jaka jest BMW

kicha 

Wysany: 2006-05-14, 01:24   

Gniewiek dla mnie to tez jest Wies Tuning :) . A co do Autoryzacji BKP to tak mamy poparcie BMW Polska.

(oo=[][]=oo)

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-05-14, 01:32   

Heh...temat sporu troche śmieszny bo nie napisze głupi...... :wink:

Osobiście też uważam że to każdego indywidualna sprawa czy przypala lacze czy nie.....a same koszulki...no cóż troche śmieszne.......

Ale jeśli komuś sie podobają to jego sprawa.......

PozdrOOfki...... :D

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2006-05-14, 07:25   

Co w tym śmiesznego, może nie podoba im się, że jak si spotykają gdzieś na parkingu, to że ludzie pomyślą, ocho dresiarze beemami się spotkali, Zocha, zabieraj dzieciaki będzie niebezpiecznie, hehehe, To tak jakbyśmy nosili t-Shirty, Jeździsz na szeroki łokciu, my nie, albo robisz wioskę wjeżdżając z rozkręcononym audio na osiedle, my nie:)

Ich sposób na życie jest taki i ot, folozofia, Nie koliduje to z beemką z żaden sposób, wiele osób udziela się na obu forach i tyle :)

co zdjecia tej beemy..to no comment :roll:

Wywietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez moliwoci zmiany postw lub pisania odpowiedzi
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: