Zaraz posypią sie gromy ...................................
Tu raczej ludzie sa za oryginalnym stylem + ewentualny german ....
Felgi są ładne ... nie widac zeby było to 10" ... jakby auto miało gwint i gelebe np. -80/60 i nie słuzyło do codzinnej jazdy byłby miód w tym zakresie ....
po za tym jestem za org. wiec na temat spojlerów i wydechu sie nie wypowiem ...
Szczerze, nie spodziewaj sie przychylnych wypowiedzi, na tym forum ponuje German stajl albo klasyk.
A tak odemnie, myslałes moze nad orginalnym ospojlerowaniem M techa ?
no mnie twoja betka tez jakos nie pasuje...ale najwazniejsze ze tobie sie podoba...ma sprawiac frajde tobie a nie innym. pozdrawiam...( preferuje orginal bez zbednych dodatkow )
no znalazla sie 1 osoba ktorej sie podoba moja bestia.
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2006-05-14, 14:10
tomcio83 - silnik w Twojej beci nie należy do najmocniejszych - nie myślałeś żeby odelżyć nieco autko: pozbądź się zbędnych kilogramów w postaci dokładek, zderzaków, spojlerów - zobaczysz, że od razu będzie żwawsza... a jeśli zależy Ci na opinii forumowiczów, to po odjęciu tych dodatków autko zystka coś jeszcze
Nie no ludzie ! co ona Ci zrobiła że ją tak zdewastowałeś ?? chyba że ktoś inny to zrobił więc pokaż że jesteś porządny człowiek i pościągaj te wszyskie gipsy, potem zniszcz,spal i wżuć do rzeki żeby inny oszołom tego nie pozakładał.
Przecież to jest BMW i to jeszcze e30 w wąskiej lampie, ratuj ją !!!
ja Ci sie wcale nie dziwie ze niechce Ci sie jej obnizac, widzac te drogi u Ciebie to tez bym wolal ją zostawic terenowa, po takich dziurach to mosz dobre jezdzic. Ale ospojlerowanie bardzo mi sie podoba, wg mnie tak wyglada idealna e30, to ze troszeczke brzydko Ci poszlo wyciecie na tlumiki to olać Te migacze w zderzaku ze spryskiwaczami na swiatla są cudowne (napisz mi na pw gdzie i za ile je kupiles, teraz do mnie przemowilo ze wlasnie takich szukam do swojego auta i chetnie w takie zainwestuje). Spojler idealny, wkoncu dzieki niemu mozesz latać nad dziurami Moim zdaniem tych znaczkow M powinno byc wiecej, bo jeden to jakos wiejsko, albo go sciagnij albo walnij wiecej, zderzaki PIERWSZA KLASA!!! Troszeczke mi brakuje tych naklejek, przydaly by sie jakies na przedni zderzak. Naprawde piekna BMW, dbaj o nia bo taki egzemplarz to niezly rarytas Super kolor!! Lubie bardzo niebieski.
_________________ kto nie wybacza pomylek?- Kobiety i tetris na 19 levelu
tomcio jeszcze mlody jest i niech sie wyszaleje taka e30tka... pierwsza moja e30 tez miala riegery i wtedy nie widzialem ladniejszej poza moja 8) z czasem podejscie do wygladu sie zmienia i wiem ze na starosc bede latal 750 8) ale narazie jak jest jeszcze czas wole trojeczki.
co do felg to masz z tylu 8 lub 9 cali.napewno nie 10. jak ja walniesz na glebe to bedzie lepiej wygladac. wiecej chyba nie napisze bo tez jestem juz raczej przeciwny masywnym spoilerom ale ... ! ale najwazniejsze ze jestes kulturalny na tym forum w przeciwienstwie do pewnych prostakow ktorzy ostatnio wpadali tu,narobili szumu i wypadli 8)
pzdr
tak na serio to mialem dosc zderzakow szczegolnie zima bo go rozwalilem na koleinach ale jak przyszlo lato to juz mi sie dalej podobaja. Chce zglebowac autko ale cena zawieszenie mnie troche przerasta nowego a starego to nie moge dorwac. Dzieki za ocene negatywna/pozytywna dobrze ze jest i ta i ta Fele z tylu i przodu sa niby 9,5'' bo tak wyswietlila maszyna jak bylem wymieniac oponki
Przydalo by się amorki jeśli chcesz tanio i w miare dobrze to polecam ci zregenerowanie starych amorów i skrucenia skoku amorka to ci zrobi gość który regeneruje amorki.
myśle że komplet amorkow i sprezyny nie powinny cię wiecej jak 800zl wyniesci
zaraz ci napisza ze druciarstwo itd. ale ja to przerabialem i bylem zadowolony