Co marka pojazdu mówi o życiu seksualnym jego właściciela? Czy duża liczba koni mechanicznych auta jest rekompensatą skromnej męskości kierowcy? Według niemieckiego magazynu Men's Car, konkretny model zdradza znacznie więcej tajemnic o jego męskim nabywcy, niż dotychczas przypuszczaliśmy.
jak myslicie - marka i model samochodu ma znaczenie ...
W porządku jest maska z Seicento, jest na tyle krótka, że aby ją odkształcić potrzeba naprawdę ciężkiej babki przy 50 kilogramach nic się nie dzieje , w środku niestety jest za ciasno....
kiedy przesiadlem sie z malucha na e30 laska z kt spotykalem sie juz kilka miesiecy powiedzial mi ze woli malucha od bety bo siedzi sie blizej siebie i jest przytulniej
Ja mam 185 wzrostu i sobie swietnie rade daje w Tico ... rozkladam siedzenia przednie i jechana ... jest fajnie bo siedzenia pasarzera i kierowcy sa jedno przy drugim .. a w becie jest szeroko jest duzy odstep pomiedzy siedzeniami ... i jest bardzo niewygodnie ALE gdy w e34 przesunie sie siedzenia do przodu oparcia pochyli w strone przedniej szyby to z tylu jest tyle miejsca ze mozna ze zchylona glowa na jezdzca, lub na pieska .. a po takim upojnym sexie mozna nawet spacerek po kanapie z faja w ustach zrobic naprawde rewelka
PS problem tkwi w tym ze jak nie mam stalej kobiety to jest tak, Jakie auto taka kobieta... tak wiec lepiej mniec Betke ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW