Wysany: 2006-05-08, 21:18 Jak pobrac film z guuuuuuuugle videozzzzzzzzzzzzzzz
W tym celu należy pobrać program gOOGLE VIDEO PLAYER. Później gdy znajdziesz jakiś ciekawy film, to zamiast go oglądać jest po prawej stronie przycisk Download. na dysku zostanie zapisany plik z rozszerzeniem gvp np. KabaretAniMruMruMruc.gvp o rozmiarze około 1KB. Teraz należy dwukrotnie kliknąć w ten plik i otworzy się program Google Video Player. Program zacznie pobierać i odtwarzać film (jak masz dobre łącze, to już w trakcie pobierania film będzie odtwarzany). Gdy film cały zostanie ściągnięty to zostanie on zapisany w folderze Moje dokumenty\Moje wideo\Google Videos. Plik będzie miał rozszerzenie gvi.
a potem to
wystarczy zmienić rozszerzenie na *.avi
Pewien ziomek z innego forum wymajstrowal brava dla niego
Jego ksywka:h4ck3r zeby przypadkiem nie bylo ze cudze osiagniecia sobie przypisuje
ktoś mi ostatnio tu na forum o tym napisał i się sprawdza a mianowice wszystkie takie właśnie filmiki nie tylko z google ale i z innych stronek zapisuja się w taki sposób w C:\WINDOWS\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5 jeśli chodzi o Windows98 w XP jest to chyba w podobnym folderze tylko, że na dysku C są foldery z ustawieniami poszczególnych użytkowników i tam to właśnie gdzieś jest
ktoś mi ostatnio tu na forum o tym napisał i się sprawdza a mianowice wszystkie takie właśnie filmiki nie tylko z google ale i z innych stronek zapisuja się w taki sposób w C:\WINDOWS\Ustawienia lokalne\Temporary Internet Files\Content.IE5 jeśli chodzi o Windows98 w XP jest to chyba w podobnym folderze tylko, że na dysku C są foldery z ustawieniami poszczególnych użytkowników i tam to właśnie gdzieś jest