Widzę kolejną 350 Tamta czarna, którą widziałem kiedyś była zrobiona tak jakby wyjechała z fabryki, a ta jest bardziej sztukowana, mimo wszystko niezły potworek, szkoda tylko że jeździ szybko tylko do przodu
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
..... i to zawsze jezdzi do przodu nawet na zakretach ... Sosen wiem o ktora beemke ci chodzi ... ta to takie druciarstwo dla mnie ... grill od 7-mki 4x lampy soczewkowe
Popatrzcie jaki wałek koleś pisze,że rozkłada pojazd ze zdjęcia na części a to jest
to 350i które pokazał Sosen
zawsze się znajdzie ktoś, kto kit wciska i tyle, a auto pokazane na zdjęciach jest w ciągłej eksploatacji w niemczech..................sam sprzedawca wystawia sobie opinie o swojej wiarygodności...................
nie wiem jakim trzeba by byc debilem zeby takie auto rozebrac na czesci..
ja bym chetnie do niego pojechal i jego na czesci rozebral..ach szkoda gadac...
nie wiem jakim trzeba by byc debilem zeby takie auto rozebrac na czesci..
ja bym chetnie do niego pojechal i jego na czesci rozebral..ach szkoda gadac...
własnie chodzi oto że to kłamstwo ... a w rzeczywistosci to nie ten samochód
wiem wiem, doczytalem...ale wlasnie jego rozebralbym za to ciu... za to oklamywanie ludzi..
bo potem jedzie sie do takiego buraka kilkaset km a na miejscu okazuje sie ze to szrot jest...moj kumpel tak do niemiec pojechal...nie zdzierzam takich ludzi, juz nie mowiac o tych co sprzedajac zapewniaja Cie ze nic tylko lac bene i jechac, a potem trzeba wsadzic 2 tyle zeby auto zechcialo odpalic...