A więc jak pisałem w powitaniach zamierzam sprzedać Swoją vectre i wrócić do mojej ukochanej marki. Rozważam kilka możliwości E36 320-325, E34 525-535 lub najchętniej E32 730-735 po 90' roku. Zaznaczam, że dysponuje kasą około 13
tyś złotych. Może mi coś poradzicie?? Wcześniej miałem E30 1.8 m10 i było troszke za słabe. Teraz mam Vectre 2.0 115PS i też mi często brakuje. Pozdraiwam i WITAM PONOWNIE.
duchX [Usunity]
Wysany: 2006-04-02, 10:20
zalezy do czego ci to autko potrzebne jesli chcesz cos z 3,5 to tylko w V bo inne sa slabe jesli E36 to tylko 325 ale kasy ci chyba nie starczy
O ile sie nie myle to nie było 3.5 w V. Były tylko 3.0 i 4.0 w V ale to po 92 roku. A beemka 730
188km ma ponizej 10 s do 100km/h więc na taką krowe to nie jest tak chyba strasznie, tym bardziej, że 7 to nie musi być rakieta.
ja tam wybrałbym e34 2.5 m50 lub 3.5 m30 za ta kase kupisz
a jak chcesz to e32 730 białe w idealnym stanie jezdzone po germanii z full opcją jest za 10 tyśków
Pozdro
_________________ 525 e34 touring - ślicznota jakich mało
bo trudno sie wypowiedziec w tym temacie..
kazdy ma swoje upodobania, jeszcze nie zawezyles konkretnego modelu zebysmy Ci doradzili silnik, tylko sie wachasz miedzy wszystkimi wiec wiesz..
zalezy czego oczekujesz, 3 od 7 rozni sie dosc znacznie..no i jeszcze 5 jest po drodze
wszystko zalezy od Ciebie, wiec wiesz, ciezko sie domyslec co moglbys kupic
zawez troche swoje checi, to mysle rozwinie sie topic...
ja z tej trojcy wybralbym 7 serie, bo lubie duze autka i kropka...740 oczywiscie... 8)
Wszytko zależy czego wymagasz od samochodu. 3 jest najbarziej sportowa i najzwinniejsza aale najmniej komfortowa,5 to kompromis między sportem a komfortem, 7 to już super wygodna limuzyna z dużym silnikiem napewno bedzie również szybka. musisz zecydować jakiej klasy samochód Cię zadowoli. Dodam tylko od siebie,że wg mnie e36 wygląda najnowocześnej e34 i e32 to już starsze modele ale mają swój urok.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-04-02, 22:24
zalezy co cie interesuje? dziwne porownania wybrales. od trojki przez piatke do siodemki
e32 duzo chlaja i sa strasznie dlugie( u mnie pod blokiem wystaje na ulice i nie mialbym gdzie parkowac), zawsze mowie znajomym ze na siodemke jeszcze przyjdzie kiedys czas 8) e34 530/535 tez duzo chla wiec szukalbym 525 M50. e36 325 raczej zajechane za te pieniadze kupisz. przegladam ostatnio ogloszenia i e36 318is mozna kupic za 8-10 tys do zarejestrowania. malo pali,dobre osiagi, gaz na srube mozna zalozyc zawsze w coupecie
Kolega teraz kupił e36 325 92' za 10000zł zarejestrowaną i opłaconą, samochód ma przejechane 150tys. i jest w super stanie, zapyla jak wściekłe, żadnej rdzy i ogólnie jest OK. Wszystkie papiery z niemiec, cały czas serwisowana i takie tam. Po prostu ziutek wyjeżdża na wyspy do pracy i oddał za tyle, także warto teraz szukać sprzętu bo sporo ludzi emigruje i można przypadkiem coś fajnego trafić za rozsądną kasiorę.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Mówicie żeby zawęzić to ok. Jestem na 90% zdecydowany na E32 bo bardzo mnie urzekła ta piękna limuzyna. Jednak troche mnie przeraża myśl o kosztach utrzymania. Ogólnie słyszy się, że to dalej jest auto dla bogatych a ja do takich niestety nie należe stąd te wachania modeli. Wcześniej miałem np e30 i ceny części były bardzo przyzwoite (może to nie to co vectra ale..).
Lubie mieć dużą moc pod maską ale raczej 740 odpada bo: po pierwsze za ta kase nie wyrwę ładnej 740 a po drugie słyszałem, że naprawa i w ogóle obsługa takiej V8 jest o wiele droższa od 735. Najbardziej bym chciał 735iA tylko nie wiem jak tam z automatami. Czy nalezy się ich obawiać czy sa raczej bezawaryjne?? Jak sprawdzić czy jest w porządku?? No mysle, że wam troche pomogłem w pomaganiu mi