A więc ostatnio przez moją głupote straciłam kluczyk do autka. Problem w tym że na kluczyku był guzik do centralnego zamku, a w zapasowych kluczykach już go nie mam. Da się jakoś dorobić pilota, czy musze zainwestować w nowy zamek, bo naprawde nie lubie w nocy motać się z otwieraniem drzwi.
_________________ Made in Heaven
316 Compact
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-23, 02:51
da się dorobić, tyle, że prawdopodobnie nie z takim kluczykiem, tzn. pewnie tez by sie dało, ale z tym moze byc wiecej zachodu, a jak będziesz chciała oddzielnego pilota, to w każdym zakładzie, który specjalizuje sie w alarmach powinni Ci to dorobić - znmienia sie wtedy częstotliwość alarmu pod nowego pilota i powinno być OK - dowiedz się w takim zakładzie i daj znać jak poszło
Nie da rady!!!!musisz idealnie dobrac kod kluczy do centralki a znajac e36 podejrzewam ze niestyty nie podejdzie-tam jest zmienno dynamiczny kod do ktroego jest potrzebny odpowiedni kod zrodlowy znany tylko centrlace -rada-załóż zwyklego pilota!!!
Jeśli pilot który miałeś był na podczerwien to wystarczy kupić na allegro taki sam używany kluczyk i wprogramować od nowa. Sam ostatnio to robiłem. Z radiowym bedzie większy problem.