ciekawe ile mnie taka wizyta bedzie kosztowala a moze ktos napisac czy sie da wogole ja oderwac dobze zeby jej nieporwac i jak to zrobicc???dzieki pozdor
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-02-18, 15:07
jak się samemu nie umie, to najlepiej jechac do zakładu gdzie wstawiają szyby samochodowe - poza tym kiedyś już chyba był podobny temat
ciekawe ile mnie taka wizyta bedzie kosztowala a moze ktos napisac czy sie da wogole ja oderwac dobze zeby jej nieporwac i jak to zrobicc???dzieki pozdor
naklejka kosztuje chyba 5 albo 25 zl
oderwac ja w calosci nie da rady ; tam jest takj mocny klej ze nie da sie i juz
wlasnie mi sie przypomnialo ze ja jeszcze swojej naklejki nie przykleilem
W firmie, która zajmuje się montażem szyb odkleili naklejkę od starej szyby po podgrzaniu i nie został na niej nawet gram kleju. Więcej problemu było z przyklejeniem jej na nową szybę, ale udało się i jest prawie idealnie. Nowa naklejka w wydziale komunikacji w Ożarowie Maz. kosztowała w grudniu 35 zł.
w rozporządzeniu dotyczącym wyskokości opłat za wyd. dowodu rejestracyjnego pisze wyraźnie "3) nalepkę kontrolną na szybę pojazdu - 16,50 zł." Urzędy nie mogą sobie same ustalać wysokości opłat no chyba, że do tej naklejki jest coś jeszcze dodawane. Najlepiej niech się wypowie kolega KUJON.
hehehe nie wiem skad macie takie infeormacje ale naklejka we wszystkich urzedach w RP kosztowała i kosztuje zawsze 16,5zł + 5zł za podanie w sprawie wydania nowej nalepki + 0.50gr za każdy załącznik do podania . Nie trzeba przynosić resztek starej nalepki ani nic podobnego , sprawe załatwia sie od ręki w urzedzie.