eeeh mam do was zal mirus nie odezwalas sie do mnie ( a mialas zebym przyjechal do gdanska ) kirek tez znaku zycia juz nie daje ale nic . ok to czekam na zdorwe opierdzielenie
No prosze to znowu ZIOMAL - zatłuke cie bez kitu Dostałem twój numer telefonu wydzwaniam a tu cisza - ładnie w Polsce siedzi od dłuzszego czasu a nawet nie zagoscił i vodki sie goscinnie nie napił.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
dub [Usunity]
Wysany: 2006-02-08, 06:43
no moja winaaaaaa teraz znowu w polsce mnei nie ma ale 20 wracam na dobre wpadne na jakis spocik pokazac jak auto powinno chodzic hehe
no moja winaaaaaa teraz znowu w polsce mnei nie ma ale 20 wracam na dobre wpadne na jakis spocik pokazac jak auto powinno chodzic hehe
Obrazek
Ty tu filozofuj 8) 8) 8) 8) bo wpadasz i wpadasz od kilku dobrych lat cfaniaczku.[/b]
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
czy to ten ziomal ktory otwieral firme w polsce gdzie mielismy ciagnac furki ze stanow czy to nie ten ziomal co mial przyjechac 2 lata temu i rok temu na zlot i osobiscie do mnie podjechac slk hmmm qpe czasu kolegi nie bylo ....
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW