witam
to moj pierwszy post na tym forum
chcialem sie przywitac i zaprezentowac swoje auto
auto do zdjec mialo zalozone Brock'i 9/16, planuje zalozyc Alpiny 8/17 gdy zostana odnowione,
widok pod maska jest aktualnie oszpecony przez sekwencyjna instalacje gazowa,
w planach mam zalozenie autku Mpakietu, zawieszenie takze gdyz teraz jest za nisko:)
Witam , ladny ten twoj touring , zadbany i kolka oki tylko zamale troche.
Kolor prawidlowy dla BMW no i motor m52 b28.Wnetrze ladnie utrzymane .Duuzy plus za czysta komore silnika.
Oczywiscie musi byc tez troche krytyki : wywal brewki i zamien ten laminat przedni na ori zderzak najlepiej z m pakietu .
P .S widze ze coraz wiecej e36 jest prezentowanych . moze i ja sie skusze niedlugo.
Ja tez nie widze niczego zlego w instalacji wtrysku gazu . Ja mam np holenderskiego Prinsa i nie czoc roznicy. na g techu wyszlo ze na gazie jest o 0.3 s godzej niz na paliwie. ale zobaczymy po zmianie oprogramowania gazowego.
Poza tym wole miec 325 i gaz niz 316 lub 318 bez gazu. 8)
nie dosc ze kombi to najlepszy silnik w e36 i kolor 8) jak dla mnie najlepsze polaczenie(nawet od coupe).
tylko ten zderzak koszmarny.wymienilbym go na mpakiet lub nawet seryjny .
pozdr
Ja tez nie widze niczego zlego w instalacji wtrysku gazu . Ja mam np holenderskiego Prinsa i nie czoc roznicy. na g techu wyszlo ze na gazie jest o 0.3 s godzej niz na paliwie. ale zobaczymy po zmianie oprogramowania gazowego.
Poza tym wole miec 325 i gaz niz 316 lub 318 bez gazu.
Ja nie oszczędzam na waszce bo wczesniej moja e21 323 palila po warszawce lekko 15l/100km ale sie ozeniłem w międzyczasie i dlatego 1.8.
Ale ten zostanie dla żony a ja łyknę jakiegoś potwora ale cii..... bo jeszcze o tym nie wie
_________________ było e21 323i,e36 318i,e36 325ci,e46 330i,e90 320i, e46 330ci
jest e46 330ci & e91 318i
ładna, kolorek miodzio, z tego co piszesz siedzi tam gwint wiec super, silnik miód, jedyne zmiany to fakt 17-tki i zdejmij brewiki no i jaki piszesz m pakiet
Piotrek napisał/a:
Witamy w naszym gronie!!!
i tak trzymać Pietrek
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Porządny samochód. Super silnik przede wszystkim. Co do kierownicy i zderzaków to myślę tak samo jak poprzednicy. Ile to waży i jakie robi osiągi??? Czemu błotnik od środka się błyszczy? Czyżby miała dzwon?
przód zderzak do wymiany ogólnie bardzo miło wrzucaj jak najszybciej Alpiny fele i załóż nawet seryjny zderzak te Brocki nie pasują kompletnie do E36 jeszcze tak zacnej Combi
E36 Touringi bardzo lubie, chyba najladniejsze kombi u BMW
Silnik tez wspanialy jeden z lepszych, pomijajac M-Powera
Ale zmien ten przedni zderzak, najlepiej na M-Pakiet
oto auto po kilku zmianach
niestety nie dorobilem sie jeszcze Mpakietu gdyz doprowadzalem auto do serii
miejsce zwyklej klimy zajal klimatronic
kierownica przez chwile byla trojramienna lecz powrocilem do tej
relingi juz kupione, zastanawiam sie nad wypolerowaniem na wysoki polysk
wydech jest juz seria-wczesniej byla jakas ochydna koncowka 70/140 DTM
co do zawieszenia:
auto kupilem od niemca na gwincie
niestety nie sprawdzal sie bo prawdopodobnie pochodzil od wersji 4 cyl
pozniej mialem Mtechnic+ Eibach -35 zakupione od pewnego forumowicza- niestety amortyzatory byly zuzyte
aktualnie mam zalozone nowe zawieszenie FormelK 60/40
takze nie jestem zadowolony bo auto nie siedzi jak powinno
felgi: byly Brock b3 9/16, Artec 8,5 i 10/17 a na tych ostatnich zdjeciach Exip 8/17
po zimie zamierzam zaloyc cos ambitniejszego, zastanawiam sie jeszcze nad wzorem
Ostatnio zmieniony przez czarek 2006-11-28, 12:53, w całości zmieniany 1 raz