wg. STANU NA 01.09.1994 AIRBAG PASAŻERA ZA DOP�ATĄ 1090 DM DO WSZYSTKICH wersji nadwoziowych z pominięciem e32 gdzi e był w standarcie
to że tego typu auto kosztuje 20 pare tyś nie czyni go tanszym w użytkowaniu od m5 e39 za 100 tyś , kto tego nie rozumie i wydaje mu się że kupił tanio rakietę to się myli a to nie koniec bo serwisowanie tego auta to zupełnie inna historia
to że tego typu auto kosztuje 20 pare tyś nie czyni go tanszym w użytkowaniu od m5 e39 za 100 tyś , kto tego nie rozumie i wydaje mu się że kupił tanio rakietę to się myli a to nie koniec bo serwisowanie tego auta to zupełnie inna historia
Jeśli się uda... Bo chyba nie ma za dużo chętnych na takie paliwo-żerne potwory... Tym bardziej że młode auto to już nie jest a koszty utrzymania jak piszecie, wcale niskie nie są.
sprzedaje ale po wakacjach,a ogloszenie w celu rozeznania rynku,o utrzymanie sie nie boje,jak na razie to ja szykuje i doprowadzam do uzytku po poprzednim wlascicielu,pozatym szkoda mi ja uzytkowac zima a na drugie auto mnie niestac(oczywiscie tylko bmw)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach