Wielkie dzięki dla Darco, Głowy i Martineza za pomoc. Zmieniałem w czwartek
wieczorem klocki i za mocno dociągnąłem śrubę od zacisku i się urwała. Ale ze mnie
leszcz.
No i klapa bo rano wyjazd w trasę. Darco miał śrubę, Głowa ją znalazł w garażu
klubowym, a Martinez o 12 w nocy mi ją przywiózł ! Mało tego Martinez pomagał mi
jeszcze z półtorej godziny wyciągnąć resztkę złamanej śruby mimo że na rano
miał do pracy. Niestety nie udało się nam, i następnego dnia kupiłem na szrocie
używany kompletny zacisk no i nie wyjechałem w trasę, ale widocznie tak
miało być bo wszystko się tak układało żebym nie jechał. Wyjechałem później.
W każdym bądź razie jeszcze raz wielkie dzięki i pozdro. Jesteście wielcy.
sie ma
Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co..
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Wysłany: 2006-03-08, 18:39
Baur napisał/a:
Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co..
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie?
Wysłany: 2006-03-08, 19:00
menel napisał/a:
Baur napisał/a:
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie?
A ja podziekuje wielkiemu ziomowi MC oraz Sylwii za całonocne spedzenie wieczoru 8 marca za nocna jazde do ciekawych miejsc
WIELKIE DZIEKI ZIOMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Chciałbym rownierz podziekowac kilku osoba które przysyłaja naprawde świetne materiały na nasza strone główna i przeprosic ze narazie powstał mały zastuj w klejaniu koljenych ale problemy zdrowotne.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
WIELKIE DZIĘKI dla Brunera za kilka rad jak kupić auto oraz dla Menela że podał link do 'ładnego kąska",
dzisiaj kupiłem E30 323 '86, po dwugodzinnym oglądaniu przez kolegę mechanika, foty dla przypomnienia ( niestety jeszcze z netu ):
Wielkie dzieki AMBITNY za nadanie tematu polerowanie felg.