Chciałbym rownierz podziekowac kilku osoba które przysyłaja naprawde świetne materiały na nasza strone główna i przeprosic ze narazie powstał mały zastuj w klejaniu koljenych ale problemy zdrowotne.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
WIELKIE DZIĘKI dla Brunera za kilka rad jak kupić auto oraz dla Menela że podał link do 'ładnego kąska",
dzisiaj kupiłem E30 323 '86, po dwugodzinnym oglądaniu przez kolegę mechanika, foty dla przypomnienia ( niestety jeszcze z netu ):
Wielkie dzieki AMBITNY za nadanie tematu polerowanie felg.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Wielkie ogromne podziekowania Smasherowi za pomoc w wniesieunku tony gratów do mieszkania - DZIĘKUJE!!!!
Ogromne podziękowania dla Koko za dłubanie przy moim pojeździe... teraz śmiga jak strzała...
Dziękuję też Gerardowi i Daziowi za "sprzęgło"...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Dzięki dla MARAS-a za ludzkie traktowanie innych. Niby nic, a tak niewiele. Wysłał mi część do auta (maglownica) pomimo, że nie zdązyłem jeszcze uregulowac opłaty za nią!!! Więcej takich na tym forum!!!!!
Dziękuję Adrianowi E30 za załatwienie miski do M20 i jego koledze Puz- owi za pomoc oraz Stach-owi mechanikowi Lubicza ( ma nicka ale nie znam )
bez was pewnie zapłakałbym się na śmierć po utracie miski przez staruszkę M20B23
BIG RESPECT FOR YOU
oby więcej takich ludzi na forum, zapiszcie ich na siłę do S.O.S. -a heheheheeh
PS. Maras też stanął na wysokości zadania mimo że się nie udało, pozdrawiam
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-04-30, 20:55
Podziekowania za Toruń, zacznę od płci pięknej
Basi "SKORPIONOWEJ" (ależ to zabrzmiało ) - za poratowanie kawą
Chrisowi za płytę z katalogami,
Menelowi za drinka (sztuk jeden )
Marasowi za przywiezienie mi kolejnego gadżetu do mojej wciąż doposażanej bestii
Mr Kryha [/b]za niespalenie mi ww gadżetu[b] (niezły ubaw mieliście ze mnie - wybaczam - ale następnym razem zajadę Cię czarną muzą, już ściągam nowe kawałki:wink: )
Korzuchowi za zdziwienie jakie mnie ogarnęło jak zobaczyłem Jego "padaczkę e36" (nie podniecaj się, byłem już trochę wstawiony, może Ty mnie zaprowadziłeś nie do swojego auta - w każdym razie nieźle)...
...............................................................................................................................
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...