Jak juz kiedyś wspomiałem w 7emkach najbardziej przydaje się tylna kanapa, szczególnie w wersji iL, bo przyznam, ze w 3ce tym bardziej 2drzwi jest ciut ciasno, wiecie kiedy...
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-09-23, 23:30
Å�ukasz napisa³/a:
Jak juz kiedyś wspomiałem w 7emkach najbardziej przydaje się tylna kanapa, szczególnie w wersji iL, bo przyznam, ze w 3ce tym bardziej 2drzwi jest ciut ciasno, wiecie kiedy...
�ukasz nie wiem jakie Ty masz gabaryty, ale nie jest tam znów tak
ciasno... no, różne "fikołki" można tam wyczyniać
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
witam sasiada ze stalowki betke widzialem juz pare razy u siebie w miescie ! jest sliczna !!!!!!!!
mniej wiecej znam twojego znajomego - Tomka od e34 na ATS - gadalem z nim jakies 2 - 3 temu dni pod sigma jak robil sobie tego kompa - mowil ze wybieracie sie do tarnowa - tez postaram sie byc
jeszcze raz powiem ze fur jest piekny
Furka wyczyszczona w środku i czeka juz na sobotę. Nowe świece, olej, wyczyszczony filtr powietrza.
Doszedłem do wniosku że umyje samochód w Tarnowie.
Czy to coś znaczy ze jak widzę wódeczkę na wystawie to mi się oczy świecą?
chyba najlepsze fele jakie mogą być do beemki
siódemy są jak wino - im starsze tym ładniejsze (oprócz e23)
Twoja jest super, jestem pod duuuużym wrażeniem, V8 pod maską daje rade
Wow J E L I T O naprawde jest śliczna a wiesz ze nie rzucam tak o tego slowa w przypadku 7 zwlaszcza e32 bo zawsze je porownuje do tej mojego sasiada (na BMW-klub) kiedys sie zachwycalem. Kiedys napewno bede mial jakas 7 . To są poprsostu dorosle samochody wsiadasz i wiesz kim jestes i co masz. Zrob bardziej dokladne zdjecia wnetrza choc
i tak widac "z tąd" ze tapka zadbrana jak nówka.
Acha bym zapomnial moje standardowe lamerskie pytanie "ile pali"
Siemanko ... Prawde mowiac to juz widzialem to autko i zastanawiam sie gdzie jest moja wypowiedz .. ale chyba zapomnialem wyrazic swoje zdanie na temat tego auta .... Co moge powiedziec jest piekna .. super kolor ( zawsze tolerowalem czarny) tak ten mi sie b podoba .. przepiekne felaszki .. i co mi sie bardzo podoba to tapicerka ... wychodzily takie kolory czy to juz Twoja inwencja PS duzo ma nakrecone to autko?? pozdrawiam ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Spala albo mało albo dużo, wszystko zależy od Ciebie. Powiem Wam ile pali przy naprawdę spokojnej jeździe (emeryckiej) ... trasa, benzyny ok. 10 litrów, gazu zejdzie poniżej 12. Miasto to zupełnie inna bajka, auto prowokuje do szybkiej jazdy, na kompie widnieje średnia 15,5l większość własnie jeźdzę po mieście na bardzo krótkich trasach.
Tapicerka to najlepszy, najgrubszy welur jest w idealnym stanie, pomimo tych 14 lat, świetnie trzyma w zakrętach.
Autko ma w tym momencie na liczniku 255 tyÅ›.
Cytat:
Jelito, hmm piękne masz to autk, normalnie miodzio...
Tylko dlaczego mnie tu zaprosiłeś???
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach