Porównanie IRL do PL jest do dupska
Ja za moją e30 (w stanie duuużo lepszym niż Pawła i po większych przeróbkach) wziąłem niewiele więcej! I było to m40b18 o nieco dłubniętym silniku (m42 i m20 b20 - wyjątek m20 MARTINEZA - mogły mi naskoczyć), zawiasie opuszczonym i ze szperą!
Niestety w PL samochód jest wart tyle ile kupujący chce zapłacić
Paweł, jak zejdziesz z ceny to zastanowie się nad kupnem Twojej m42 (tym bardziej, że była max walona) bo brakuje mi tego auta (e30)....
Pozdro
LJ
_________________ e34 2,5Vanos
Sprzedam kilka pozostałości pomojej e30 - bliższe info - GIEŁDA
Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2007-01-14, 15:53, w całości zmieniany 2 razy
Niestety w PL samochód jest wart tyle ile kupujący chce zapłacić
LJ
Więc jeśli za Twoją powiem ze moge dać 2000 to tyle jest warta??
Każde auto ma swoją cene i jak się komuś nie podoba to wcale nie musi kupować.
Kupujący powinien sie zastanowić czy chce auto do jazdy, czy do remontu.
Przecież zawsze można kupić byle rzęcha i robić przy nim codziennie w garażu żeby doprowadzić go do normalnego stanu po roku czy dwóch i sprzedać też za grosze, bo ktoś chce kupić tanio.
ale to tylko moje skromne zdanie i nie musisz sie wcale ze mną zgadzać.
pzdr.
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
Więc jeśli za Twoją powiem ze moge dać 2000 to tyle jest warta??
Nie do końca mnie zrozumiałeś kolego.... Ja za moja e30 chciałem duuuużo więcej niż wziąłem, ale realia są nieco bardziej "przyziemne" niestety..... W e30 wpakowałem GRUBO ponad 10 000 pln, a wziąłem mniej niż same przeróbki. Powód? PL nie jest jeszcze krajem gdzie docenia się klasyczne auta w stanie idealnym! Zawsze na pierwszym miejscu (wśród laików) jest rocznik! Im to wali czy jest samochód ok czy nie - rocznik! Dla nich lepiej kupić sparchociałe e36 niż idealne e30! Jak nie rozumiesz sensu wypowiedzi, to jej nie krytykuj....
Pozdro
LJ
Moja będzie miała u mnie chyba dożywotke jak zrobie ją na tip top, więc ewentualnie sprzedam jak sie trafi dobry kupiec i to nie jakiś łebek co ją zaraz zakatuje.
Miejmy nadzieje że to wszystko się odmieni i dobre auta będą w cenie.
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko
Drucha, bez urazu ale za Twoją połowy tego bym nie dał.... Wiesz Czemu? Bo masz szambozlewnie w bagażniku Paweł ma czyściutkie m42 bez udziwnień!!!! Co węcej znam go i wiem że szanuje je.... Owszem było bite (i to mocno), ale je odbudował i nigdy nie miał tego szajsu pt. LPG. Jak ktoś słusznie napisał BMW + LPG = WC!!!!!!! I dlatego ja to gówno z mojego m50 dziś wyrzuciłem.....
Pozdro
LJ
Ostatnio zmieniony przez LoveJoy 2007-01-14, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Drucha, bez urazu ale za Twoją połowy tego bym nie dał.... Wiesz Czemu? Bo masz szambozlewnie w bagażniku Paweł ma czyściutkie m42 bez udziwnień!!!! Co węcej znam go i wiem że szanuje je.... Owszem było bite (i to mocno), ale je odbudował i nigdy nie miał tego szajsu pt. LPG. Jak ktoś słusznie napisał BMW + LPG = WC!!!!!!! I dlatego ja to gówno z mojego m50 dziś wyrzuciłem.....
Pozdro
LJ
Sugerujesz ze ja nie dbam . A tak na marginesie nie ma sie co unosic. Spytalem tylko czysto teoretycznie oczywiscie nie zamierzam jej sprzedawac . A co do "szambozlewnie w bagażniku " jak to nazwales hehe - to musiales miec wyjatkowo jakis lipny gaz, ze masz takie zle wspomnienia. Ja ma gaz i zbytnio nie narzekam.
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Drucha, nic nie sugeruje - to był obiektywny wpis adekwatny do Twojego odnośnie m42 Pawła... Na gaz WOGÓLE nie narzekałem - miałem sekwencje Gaz do BMW pasuje jak bocian do otwierania konserw Jednym słowem - jeden wielki shit!!! Co do narzekań - pojeździj na pb99 V-Power i wtedy odczujesz różnice.... To e34 które mam to pierwsze auto z LPG które kupiłem i powiedziałem sobie, że NEVER AGAIN LPG!!!!!!! Skoro według Ciebie gaz jest taki wspaniały, to ciekawe czemu BMW nie zakłada go fabrycznie
Pozdro
LJ
Drucha, nic nie sugeruje - to był obiektywny wpis adekwatny do Twojego odnośnie m42 Pawła... Na gaz WOGÓLE nie narzekałem - miałem sekwencje Gaz do BMW pasuje jak bocian do otwierania konserw Jednym słowem - jeden wielki shit!!! Co do narzekań - pojeździj na pb99 V-Power i wtedy odczujesz różnice.... To e34 które mam to pierwsze auto z LPG które kupiłem i powiedziałem sobie, że NEVER AGAIN LPG!!!!!!! Skoro według Ciebie gaz jest taki wspaniały, to ciekawe czemu BMW nie zakłada go fabrycznie
Pozdro
LJ
Nie mowie ze jest wspanialy , tylko powiedzialem ze zbytnio nie narzekam na niego.
A powiedzenie "BMW + LPG = WC" jest mocno przesadzone.
ps. fajnie piszesz "Na gaz WOGÓLE nie narzekałem", a potem "jeden wielki shit" hehe
Pozdrawiam
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
fajnie piszesz "Na gaz WOGÓLE nie narzekałem", a potem "jeden wielki shit" hehe
Pozdrawiam
Siema,
Dokładnie tak - wogóle nie narzekałem ale zdjąłem bo uważam że to profanacja BMW i nie zmienia to faktu że sądzę że jest gówno wart i jest shitem - jakby tak nie było to w bawarkach montowaliby ten badziew fabrycznie
Porównaj jazdę na LPG z jazdą na PB99....
Ale o co my się spieramy???? To post o e30 Pawła a nie BMW z szambem!
Pozdro
LJ
Pozdro
LJ
,
mylisz sie kolego bmw było wypuszczane z fabrycznym gazem model 3 i 5 z silnikami 1.8 (nie pamiętam dokładnie oznaczenia ale jak bende miał czas to poszukam)tylko nie pamiętam czy lpg czy gaz ziemny
Nie uważam ,że gaz jest szambem(ja też mam gaz u siebie i dobrze mi chodzi na gazie-a zaoszczedzone pieniązki na gazie wole wyda na wakacja lub zainwestowac w moja bunie)
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
chłlopaki nie kłuccie sie chciałbym sprzedac bo chcialbym e34 albo e30 tylko z wiekszym silnikiem albo e23 ale to sfera mażeń chce wieksza fure albo wiekszy silnik to wszystko a cene taka napisalem bo ogloszenie kosztuje 1zł a byłem ciekaw czy ktoś zadzwoni jak sie trafi klijent który bedzie ja kochał tak jak ja to napewno zjade z ceny i to sporo Pozdro a i ja mysle tak jak LJ ze jak stac mnie na BMW to moge jezdzic na pb glupio by mi było zatankowac gaz no chyba ze do golfa