Zadbana i w pełni seryjna bo z Austrii nie wpadła nigdy w ręce niemca i dla tego tak zajefajnie wygląda jak widać jestem miłosnikiem E36 i ten model to moje ogromne marzenie 4drzwi i silnik 3.2!!!!!!! jest piekna i ma równie oryginalny lakier już dośc jest czerwonych czrnych niebieskich. Tak 3mać a tak jak pisał wczesniej autor postu, w sedanach nie było innych foteli jak te na zdjęciu o ich kolorze skórki nie będe się wypowiadał bo jest najpiękniejszy z gamy kolorów środka E36. Pozdrawiam i 3mam kciuki za modyfikacje w silniku planujesz pewnie z 400KM powiem tyle będzie killer straszny
Nie jestem fanem e36 poza jednym wyjątkiem jakim jest m3, przyznam szczerze że z 4 drzwiami widze pierwszy raz Fajne masz blachy pozatym stoi RX7 ale wiesz tam jest silnik z odkurzacza a Ty masz prawdziwe M pod maską
kilka lat wstecz podobną M-ką w czterech furtkach pomykał jeden z Radomiakow na majówce w Toruniu oj chodził bokami. Drugą widzialem w Lipnie Gutek nią śmiga (wczesniej niebieska E30 na wąskiej z białymi pasami) jesli ktos bywa w Toruniu na zlotach napewno bedzie wiedzial ktora. Ta jest 3 i chyba pokusze się o stwierdzenie, ze najładniejsza piekne autko juz widze miny niedzielniakow na światłach ehhhhhhhhh
a z ciekawostek M3 w E36 ładowali do wszystkiego nawet do kombi kiedys smigneło mi na drodze a tu nawet jedno na autoscoutcie dla niedowiarkow http://www.autoscout24.pl...0&euroto=0&zip=
jak kiedys spierd%&le z tego kraju to tez bede postowal z fotkami moich eMek !
hehe
moze na kanadyjaskich badz niemieckich blachach
a w garazu bede mial wszystkie autka z eXX :D
a mi coś nie gra, nie żebym sie czepiał po prostu mi nie gra i tyle:
Mowisz że masz auto bezwypadkowe i full oryginał a pare szczegółow mi nie pasi
- nerki masz nowe po liftingu 09.1996, a M-Technic masz stary tzn progi są sprzed liftingu i zderzak przód nie ma dyfuzora
- noi takich brewek to napewno nie sprzedawali w salonie BMW
@ Kujon... Dyfuzor byl kiedysz przy LIMO tylko na extra zamowienie!!
Moje auto jest z 1996 rocznik. M-technic niewiem oco chodzi?
Te brewki zalozyl stary wlasciciel a nie ja...ale co te brewki majom z autem doczynienia?