ojjjj piekna jak ja bym mial taka laleczke to stala by u mnie w pokoju.. bym w niej spal siedzial, zrobil male biuro i sale do konferencjii hehe piekna !!!! a nie wspomne juz jaka to musi byc przyjemnosc z jazdy ehhhhhhhh ....
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Nic dodać nic ująć CUDO!!!, fajny materiał na german-a... , ale szkoda tak utrzymanego autka w stanei powieidzła bym fabrycznym , felga mi nawet pasuje SUPER!!!!!
bardzo fajnie, ładnie, ale powiedz - wśród tego wypasu ile rzeczy już Ci wysiadło kiedyś? Pytam bo auto ma lat kilka, a im wiecej w nim wyposażenia tym bardziej cos lubi odmówić posłuszeństwa.
Pozdrawiam
bardzo fajnie, ładnie, ale powiedz - wśród tego wypasu ile rzeczy już Ci wysiadło kiedyś? Pytam bo auto ma lat kilka, a im wiecej w nim wyposażenia tym bardziej cos lubi odmówić posłuszeństwa.
Pozdrawiam
Odpowie całkiem szczerze. Jedyne co wymieniłem to gruszki od zawieszenia NIVO poza tym nic z tych bajerów nie odmówiło współpracy...:)
Wiesz moze ile Highliner`ów zostało wyprodukowanych i ile z nich może jeździć po Polsce ?
Nie mam zielonego pojęcia w Polsce kiedyś przypadkowo idąc ulicą widziałem w Warszawie srebrną. Oraz widziałem do sprzedania jedna z Wrocławia czarna a druga granatowa ale nie pamiętam z jakiego miasta. Może by Frank wiedział