zdejmujesz wachacz co już powinno cię wypompować z sił a potem pozostaje ci już wybić sworzeń co zazwyczaj zajmuje 70% czasu całej roboty powodzenia... lepiej jedź do znajomego warsztatu gdzie ci wymienią za 20-30 zeta
jak jedziesz puławską od warszawy, mijasz tor kartingowy, potem jest przejazd pod kładką kolejową potem skręcasz w prawo na magdalenkę i masz zaraz CPN po prawej, a tuż przy nim światła. Skręcasz na nich w prawo i wtedy od razu po lewej masz gumiarza i tuż za nim jest ten sklep z częściami
ScOOti [Usuniêty]
Wys³any: 2004-04-19, 11:00
tam nie maja w Piasecznie najtanszych czesci ale maja plen wybor. Ponoc gdzies w Piasecznie sa jeszcze tansze czesci hurtownia jest ale nie wiem gdzie
Ale bardzo polecam sklep Bienka to ten o ktorym mowicie
Go¶æ
Wys³any: 2004-04-19, 12:10
Myślę że sprawy dotyczące sklepów gdzie kupować można by było umieścić w ogłoszeniu znajdującym się na tym forum "Warsztaty, lakiernie, sklepy itp"...moderatorzy do dzieła
ja nie powiedziałem że ten sklep jest tani ale że jego asortyment uzupełnia to czego brakuje w intercarsie a ceny mają podobne do detalicznych w intercarsie...
Go¶æ
Wys³any: 2004-04-19, 14:22
u pietrzaka koło Mc donalda przy aleji lotników można tanio dostać zamienniki,ale ja kupiłem w intercarsie bo wolałem nie wyminiać go po paru miesiącach,ostatnim razem 16 tonowa prasa nie dała rady go wybić
Deggial Go¶æ
Wys³any: 2004-04-19, 15:28
ja wymieniałem u siebie w E28 sworznie gornych wachaczy i zajeło mi to ok. 2 godz a wystarczyło duże imadło młotek i dłuto i trche inwencji tworczej
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 17 Kwi 2004 Sk±d: Wawa-Grochów
Wys³any: 2004-04-19, 23:54
Koza0007 dzieki jutro zadzwonie i zobacze coto za hurtownia :twisted:
Go¶æ
Wys³any: 2004-04-21, 21:46
Deggial napisa³/a:
ja wymieniałem u siebie w E28 sworznie gornych wachaczy i zajeło mi to ok. 2 godz a wystarczyło duże imadło młotek i dłuto i trche inwencji tworczej
Wymieniales sworznie czy silentbloki, bo sworznie sa na stale z wachaczem i chyba sie ich nie wymienia
tak da sie wymieniac i jest potrzebna prasa. ja umowilem sie z gosciem ze za wymiane 2koncowek i 2 lacznikow stabilizatora mam zaplacic 100zeta wiec w sumie niedrgo. facet mieszka pod bialymstokiem wiec jak komus moze bedzie potrzeba to podaje numer506840252
Deggial Go¶æ
Wys³any: 2004-04-22, 07:44
sorki za mało sprecyzowaną odpowiedz. koza007 masz racje to były silentblocki a sworzni tak jak mówisz chyba sie nie wymienia, przynajmniej nie spotkałem sie z taką możłiwością w żadnym samochodzie.
Pomóg³: 15 razy Do³±czy³: 19 Mar 2004 Sk±d: SÅ‚upsk
Wys³any: 2004-04-22, 07:53
koza0007 napisa³/a:
Deggial napisa³/a:
Wymieniales sworznie czy silentbloki, bo sworznie sa na stale z wachaczem i chyba sie ich nie wymienia
jak najbardziej, jest to element wymienny, zarowno dlugi jak i krotki swozen mozna wymienic.
Go¶æ
Wys³any: 2004-04-22, 23:48
nie wiem jak jest w e30 ale w e28 napewno sie nie wymienia osobno.
Moze Loko sie wypowie bo juz sam nie wiem
Pomóg³: 2 razy Do³±czy³: 17 Kwi 2004 Sk±d: Wawa-Grochów
Wys³any: 2004-04-27, 18:01
Okazalo sie ze mam do wymiany tylko krutszy swozezn koszt swoznia 67zl. koszzt wycisniecia go na prasie 10 zl.
Wymienienie tego swoznia zajelo mi godzine czasu prosta sprawa
Pomóg³: 21 razy Do³±czy³: 22 Mar 2004 Sk±d: PuÅ‚awy
Wys³any: 2004-08-05, 07:35
Reaktywacja tematu
czeka mnie wymiana dolnego sworznia wahacza
czyżbyście wzieli sobie do serca ustawę o kryptoreklamie
w tym poście nie padła żadna konkretna nazwa firmy którą można polecić
to jakiej firmy można śmiało kupować ADLER. RTS. MEYLE,
Paweł-E30 a ty co kupiłeś za te 67 zł
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie ProÅ› Sami PrzyjdÄ… Sami DadzÄ…»
Ja u siebie mam niemieckie Lem... cos tam coś tam. kolega założyl adlery i po pół roku zmienił na inne.Niestety nie powiem Ci ile kosztowały mnie bo miałem zalatwiane wraz z paroma innymi rzeczami i nie pamiętam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach