zdejmujesz wachacz co już powinno cię wypompować z sił a potem pozostaje ci już wybić sworzeń co zazwyczaj zajmuje 70% czasu całej roboty powodzenia... lepiej jedź do znajomego warsztatu gdzie ci wymienią za 20-30 zeta
jak jedziesz puławską od warszawy, mijasz tor kartingowy, potem jest przejazd pod kładką kolejową potem skręcasz w prawo na magdalenkę i masz zaraz CPN po prawej, a tuż przy nim światła. Skręcasz na nich w prawo i wtedy od razu po lewej masz gumiarza i tuż za nim jest ten sklep z częściami
ScOOti [Usunity]
Wysany: 2004-04-19, 11:00
tam nie maja w Piasecznie najtanszych czesci ale maja plen wybor. Ponoc gdzies w Piasecznie sa jeszcze tansze czesci hurtownia jest ale nie wiem gdzie
Ale bardzo polecam sklep Bienka to ten o ktorym mowicie
Go
Wysany: 2004-04-19, 12:10
Myślę że sprawy dotyczące sklepów gdzie kupować można by było umieścić w ogłoszeniu znajdującym się na tym forum "Warsztaty, lakiernie, sklepy itp"...moderatorzy do dzieła
ja nie powiedziałem że ten sklep jest tani ale że jego asortyment uzupełnia to czego brakuje w intercarsie a ceny mają podobne do detalicznych w intercarsie...
Go
Wysany: 2004-04-19, 14:22
u pietrzaka koło Mc donalda przy aleji lotników można tanio dostać zamienniki,ale ja kupiłem w intercarsie bo wolałem nie wyminiać go po paru miesiącach,ostatnim razem 16 tonowa prasa nie dała rady go wybić
Deggial Go
Wysany: 2004-04-19, 15:28
ja wymieniałem u siebie w E28 sworznie gornych wachaczy i zajeło mi to ok. 2 godz a wystarczyło duże imadło młotek i dłuto i trche inwencji tworczej
tak da sie wymieniac i jest potrzebna prasa. ja umowilem sie z gosciem ze za wymiane 2koncowek i 2 lacznikow stabilizatora mam zaplacic 100zeta wiec w sumie niedrgo. facet mieszka pod bialymstokiem wiec jak komus moze bedzie potrzeba to podaje numer506840252
Deggial Go
Wysany: 2004-04-22, 07:44
sorki za mało sprecyzowaną odpowiedz. koza007 masz racje to były silentblocki a sworzni tak jak mówisz chyba sie nie wymienia, przynajmniej nie spotkałem sie z taką możłiwością w żadnym samochodzie.
Okazalo sie ze mam do wymiany tylko krutszy swozezn koszt swoznia 67zl. koszzt wycisniecia go na prasie 10 zl.
Wymienienie tego swoznia zajelo mi godzine czasu prosta sprawa
czeka mnie wymiana dolnego sworznia wahacza
czyżbyście wzieli sobie do serca ustawę o kryptoreklamie
w tym poście nie padła żadna konkretna nazwa firmy którą można polecić
to jakiej firmy można śmiało kupować ADLER. RTS. MEYLE,
Paweł-E30 a ty co kupiłeś za te 67 zł
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Ja u siebie mam niemieckie Lem... cos tam coś tam. kolega założyl adlery i po pół roku zmienił na inne.Niestety nie powiem Ci ile kosztowały mnie bo miałem zalatwiane wraz z paroma innymi rzeczami i nie pamiętam.