Pomóg³: 21 razy Do³±czy³: 22 Mar 2004 Sk±d: PuÅ‚awy
Wys³any: 2006-06-11, 23:23 NajdÅ‚uższy lot bmw w historii PuÅ‚aw
Dziennik Wschodni napisa³/a:
O dużym szczęściu może mówić 31-letni kierowca bmw. Z groźnie wyglądającego wypadku wyszedł jedynie ze złamanym nosem. W ubiegłym tygodniu przesadził z prędkością. Jadąc od strony Lublina, wjechał na rondo uderzając z impetem w kopiec i przeleciał w powietrzu kilkadziesiąt metrów.
- To byÅ‚ najdÅ‚uższy lot bmw w historii PuÅ‚aw - mówi nadkomisarz Roman Maruszak, rzecznik policji. "Po drodze” Å›ciÄ…Å‚ dwa znaki drogowe. Oprócz kierowcy niegroźnych obrażeÅ„ doznaÅ‚ pieszy, który znajdowaÅ‚ siÄ™ pobliżu. Od uderzenia kostkÄ… brukowÄ… zostaÅ‚ ranny w nogÄ™. Policjanci znaleźli w aucie otwartÄ… puszkÄ™ po piwie, a od kierujÄ…cego pobrano krew.
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie ProÅ› Sami PrzyjdÄ… Sami DadzÄ…»
Pomóg³: 21 razy Do³±czy³: 22 Mar 2004 Sk±d: PuÅ‚awy
Wys³any: 2006-06-11, 23:39
dodam tylko że MOJA wizja lokalna PO WYPADKU zrobiła na mnie wrażenie miał jeszcze koleś o tyle więcej szczęści niż rozumu że wycyrklował pomiędzy dużymi starymi sokorami (około 1m średnicy w pniu) które to w tym tygodniu zostały usunięte, i wbiłsię w nasyp z piasku
ech te policjanty
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie ProÅ› Sami PrzyjdÄ… Sami DadzÄ…»
Nie oszukujmy się... wszystkim nam się zdarzy tak pojechać w mieście, tylko nie wszyscy się do tego przyznają
Ja też tak jeździłem, ale nauczyłem się pokory...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach