BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
amortyzatory NK
Autor Wiadomo
tasku 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 28 Lut 2005
Skd: Gdańsk
Wysany: 2006-02-17, 23:40   amortyzatory NK

czy ktoś może wyrazić opinie na temat tej niemieckiej firmy, mają duzą zaletę są tenie ale czy dobre ?? ??

raven 
poza dobrem i złem

Pomg: 2 razy
Doczy: 27 Pa 2005
Skd: Kowala / Lublin
Wysany: 2006-02-24, 06:17   hmmm??

pytanie raczej do jakiegoś fachmena od zawieszeń :wink: . Ja mogę powidzieć tylko tyle, ze mam prawie od roku w swojej e28 eta komplet takich amorów i jest ok.Nie wiem czy z Sachsami było by fajniej, ale na te nie narzekam, pozdrawiam :D

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2006-02-24, 07:36   

Masz na myśli sport amory ? Osobiście nie jeździłem na nich ale miłem kiedyś okazje kupić nowe na przód ale ktoś mi doradził żeby nie kupowac tego, nie wiem dlaczego ale zrezygnowałem i kupilem KONI i jestem zadowolony.

Ale tak czy tak są do sprzedania żółte nowe amory NK za jedyne 220zł (cena myśle że śmieszna) amorki nawet nie wkładane do auta, znajomy kupił ale ma mcpersony za wąskie.

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Yatzek
[Usunity]

Wysany: 2006-02-24, 17:29   

nk ok ale nie do buby !! ! niesa zle sa tanie ale bardziej pod forda i inne konserwy barbara musie mies cus lepsiejszego pozdro .

Sebabmw 

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Gru 2005
Skd: Limanowa
Wysany: 2006-02-24, 20:04   

Rozważałem ich montaż ale mój mechanik powiedział miżebym się u niego z nimi nie pokazywał, kazał przywieść Sachs i powiedział że innych mi nie założy bo nie będzie mi co chwila amorów robił. Robiłem wtedy całe zawieszenie i do tego wahacze kazał se przywieść Lemfordery, albo od biedy TRW.

NK z tego co pamiętam były tanie i gwarancja na 3 lata, ale nie dane mi było spróbować.

Dodam jeszcze że remont zawieszenia na częściach Sachs i lemfoorder kosztował mnie z robocizną 2500 pln-ale myślę że warto było bo lubię mój samochód a znacznie mu się poprawiło. Na orginalnym zawieszeniu zrobiłem 240 000 (ostatnie 30 000 z biedą bo już nie dało się dobrze zbieżności ustawić) z czego po polskich drogach 100 000 w 3 lata, wcześniej bmw jeżdiło we Francji.

seba

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: