sądze że to będzie zły pomysł bo z hamowaniem sie na pewno bardzo długo zejdzie
no ... może być różnie
Wysany: 2006-02-27, 01:10
nie padnie żaden termin .... więc umówmy się np. na niedzielę (w sobotę nie dam rady ), o .... od której ten tor jest czynny? - proponuję godziny jak najwcześniejsze, bo wieczorem każdy może mieć inne plany
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
tylko palenie laka i picie Wam w głowie, o zdrowej rywalizacji można zapomnieć.
Wstyd mi za Was
Ciao.
_________________ www.Stylowykacik.pl Stylowe dekoracje i wyposażenie wnętrz...
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-05-26, 12:15
Wpadnij na tor do Kielc, a nie tylko jakieś gokarty Ci w głowie
co do wstydu, to zaproponowałaś, żebyśmy się sami zorganizowali, ale z tego co widziałem, to nikomu na tym za bardzo nie zależało, więc organizacji nie było w ogóle .... kiepski PR - musisz nad tym popracować, bo na razie też nie masz powodów do dumy - wstydź się sama
To może na ewentualne poprawienie frekwencji pościgajmy się tym razem na Imoli .
Co Wy na to?
Wysany: 2006-05-30, 00:11
Max - pomysł oczywiście super, ale z tego co zauważyłem, to jedyna opcja, to wymyślasz sobie termin, w którym zamierzasz się wybrać żeby pojeździć i informujesz na forum - im więcej ludzi przyjdzie - wym większa (potencjalna) konkurencja, a Ty niezależnie od wszystkiego i tak byś poszedł
BTW - za 2 tygodnie Kielce, więc nie wiem czy dużo chętnych wyskoczy na gokarty teraz