BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Czy ktos zna własciciela/lke BMW e60 nr rej XX GOSIA???
Autor Wiadomo
Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Pomg: 1 raz
Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2006-02-22, 01:34   Czy ktos zna własciciela/lke BMW e60 nr rej XX GOSIA???

miałem małe problemy w Zakopanem z firmową 120 tzn złapałem kapcia , niestety w nowych modelach , przynajmniej w 1 nie ma zapasowego koła . Własciciel czarnej e60 nie zwazajac na opady snigu i na to iz mnie nie zna zainteresował sie , stanął i zaproponował pomoc w postaci sprayu z powietrzem , dzieki niemu dojechałem jako tako do domu.Facet podał mi tylko rękę i zyczył miłej jazdy , nawet nie chciał słyszec o pieniądzach!!!miłe i niespotykane prawda? Jednak chciałbym mu podziękowac za bezinteresowną pomoc i odwdzięczyc sie jakos dobrym flakonikiem.Betka rzuca sie w oczy czarna e60 numery XX GOSIA.Moze mieszka w Waszej okolicy , moze tos ma z nim kontakt?

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2006-02-22, 06:24   

skoro raz nie chciał zapłaty, to i drugi raz nie zechce - natomiast jak go kiedykolwiek zobaczę, to pozdro na drodze

Marcin 
Nurburgring Fan

Pomg: 2 razy
Doczy: 10 Sie 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2006-02-22, 07:39   

Piotrek jak mozesz nie miec kola ani nic typu spray w nowym aucie??????? Przeciez BMW musieli cos dac?????

A gest pana piekny, brawo:))

jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2006-02-22, 08:22   

moze nic juz nie pisz bo e60 z numerami xx gosia raczej mezczyzna nie powinien jechac... takie autko kupuje sie dla zonki :D chyba ze facet (ale jako ze byl pomocny i bezinteresowny nic nie napisze)... i moze z tego wyjsc jakas telenowela...
inna opcja auto "bylo pozyczone" i gosc stwierdzil ze to i tak nie jego wiec :D

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-22, 08:33   

jaqub on jechał z zoną ale ją chyba pogoda przerosła dlatego on kierował :D

Adi 
urzędas

Pomg: 14 razy
Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2006-02-22, 09:08   

bardzo miły gest ze strony tego kierowcy, dzis niestety ze świeczką trzeba takich szukać :(

jaqub 

Wysany: 2006-02-22, 09:21   

to milo... a napisz jeszcze jak sie sprawdza ten wynalazek w sprayu/ ile go zuzyles itd...
na gumbalu probowali polatac SLRa tymi sprayami zuzyli ich dosc duzo a z boku opony (tylne kolo) przez dziurke (wygladala jak od gwozdzia ale na boku opony) dalej ciekla biala piana... nie woze zapasowki tylko taki badziew (w najwiekszym mozliwym rozmiarze) i ciekawy jestem czy to ma sens??

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysany: 2006-02-22, 10:34   

jaqub napisa/a:
to milo... a napisz jeszcze jak sie sprawdza ten wynalazek w sprayu/ ile go zuzyles itd...
na gumbalu probowali polatac SLRa tymi sprayami zuzyli ich dosc duzo a z boku opony (tylne kolo) przez dziurke (wygladala jak od gwozdzia ale na boku opony) dalej ciekla biala piana... nie woze zapasowki tylko taki badziew (w najwiekszym mozliwym rozmiarze) i ciekawy jestem czy to ma sens??

Ja kiedys juz z tego korzystalem i polecam.

jaqub 

Wysany: 2006-02-22, 15:10   

Marcin napisa/a:
jaqub napisa/a:

Ja kiedys juz z tego korzystalem i polecam.

a cos wiecej?
bo ja jak zlapalem gume to wolalem o 4tej rano budzic znajomego zeby podjechal 20km po mnie pozniej 10 do mojego domku po zimowke, zabe i klucz do kol... i zpowrotem do auta... balem sie ze ten syf zalepi mi moje feleczki jakos od srodka i ich pozniej nie doczyszcze czy cos... jak z tym jest??

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2006-02-22, 15:18   

No prosze :D Beemkarze łączmy się :twisted:

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-22, 15:50   

z oponą nic sie nie dzieje z felgą równiez.Musisz wpompowac całą zawartosc sprayu . ruszasz powoli i na skutek ruchu opony uaktywnia sie cos tam cos tam :D i nagle jest powietrze w kole :mrgreen:

BOGGY E36
[Usunity]

Wysany: 2006-02-22, 16:35   

Gest kierowcy e60 jak najbardziej ok!!!

Co do uszczelniaczy w spraju to nie polecam ,ponieważ jak postawisz auto na postoju to to co pływa (reszta niezużyta) osadza się na dnie opony i zasycha, w rezultacie zaczynają pojawiać się bicia (efekt jajowatej opony) i opona jest na złom.

Mam w bagażniku taki preparat ale jest tam dla tego że jak już kupiłem auto to tam był bo gość założył progi i niemiał lewarka , ale raczej nie zamierzam z niego korzystać i mam zawsze sprawną zapasówkę :D

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-22, 17:11   

ja juz 4 raz korzystałem z tego wynalazku i nigdy nie było problemu

jaqub 

Wysany: 2006-02-22, 17:50   

BOGGY E36 napisa/a:
Gest kierowcy e60 jak najbardziej ok!!!

Co do uszczelniaczy w spraju to nie polecam ,ponieważ jak postawisz auto na postoju to to co pływa (reszta niezużyta) osadza się na dnie opony i zasycha, w rezultacie zaczynają pojawiać się bicia (efekt jajowatej opony) i opona jest na złom.

Mam w bagażniku taki preparat ale jest tam dla tego że jak już kupiłem auto to tam był bo gość założył progi i niemiał lewarka , ale raczej nie zamierzam z niego korzystać i mam zawsze sprawną zapasówkę :D

ja tez mam progi :)
ale kupilem sobie zabke firmy TOYA (moze dla niektorych badziew ale dla mnie jest spox) z tym ze nie woze jej ani zapasowki :D w 2004 na zlocie w Toruniu przyjechalem na 3 17stkach i jednej stalowej 15stce z zimowka, szukalem w miedzy czasie jakis konkretnych gum w Toruniu ale albo chcieli po 400pln za szt (mimo ze mialy ok 5.5mm) albo 100pln za pare 9 letnich bridgestonow z 3mm bieznika...

Marcin 
Nurburgring Fan

Wysany: 2006-02-22, 19:15   

Piotrek napisa/a:
ja juz 4 raz korzystałem z tego wynalazku i nigdy nie było problemu

Bo jak ktos uzywa z glowa to jest ok :D Na opakowaniu jest napisane, ze trzeba po zaaplikowaniu przejechac okreslona ilosc km z okreslona predkoscia i wtedy wszystko sie ulozy jak trzeba a jak ktos jest cymabal i nie umie skorzystac z instrukcji tylko pompuje i stawia auto na parkingu to potem musi kupowac nowa gume :mrgreen:

Jak sprzedawalem stare felgi to zdjalem opone i moglem jej sie dokladnie przyjrzec. Pianki w kole bylo bardzo malo, ledwie delikatny osad na wewnetrznej stronie opony. Felgi i wentylek jak najbardziej ok a na tak naprawionej oponie przejechalem caly sezon i nie mialem zadnych problemow z biciem itp. Oczywiscie jak uzylem tego pierwszy raz to tez bylem sceptyczny wiec po naprawie pojechalem na drugi dzien do wulkanizatora, ten sprawdzil szczelnosc opony, wrzucil kolo na wywazarke i wszystko bylo ok, nie bylo potrzeby ponownego wywazania.

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2006-02-22, 19:27   

swięta racja Mcinku pfuu Marcinie :mrgreen:

GLOWA 

Doczy: 05 Lis 2004
Skd: ZIELONKA K WAWY
Wysany: 2006-02-23, 21:42   

SAM DOSWIADCZYLEM CZEGO PODOBNEGO...
NAPRAWDE MILY GEST...:)
ALE ROBIA TO JUZ TYLKO LUDZIE PAMIETAJACE CZASY KOMUNY, KIEDY TO KAZDY KAZDEMU POMAGAL JAK MOGL NA DRODZE...
JA PRZYNAJMNIEJ TAK TO PAMIETAM...BO NIERAZ TEGO DOSWIADCZYLEM JEZDZAC ZE STARSZYM GDZIES DALEJ...ZABRAKOLO NP. PB...JEDNO MACHNIECIE I KOLES STAWAL...
A TERAZ MOZESZ MACHAC...REKA CI ODPADNIE :twisted: A I TAK SIE NIKT NIE ZATRZYMA!!! :evil:
ZNIECZULICA TOTALNA....

DLATEGO SZACUNEK WIELKI DLA TEGO PANA :D :D

PZD ALL
JEST
E46 Compact 320d

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2006-02-24, 02:14   

Moze nie koniecznie ma to cos wspolnego z komuna, wg mnie im dalej od duzych miast i im wieksze zadupie tym wieksza zyczliwosc i szanse ze sie ktos zatrzyma jak Ci sie cos stanie, chyba wolal bym stac na awaryjnych w srodku borow tuholskich niz na wylotowce z Warszawy. Podobnie jest np z dziekowaniem jak zjedziesz komus na prawozeby mogl wyprzedzic, itp -zadko widze zeby podziekowal kierowca z duzego miasta, w przeciwienistwie do kierowcow na lokalnych blachach. A co do zatrzymywania - przewaznie staje jak widze kogos na awaryjnych, jesli to jest beta to staje zawsze.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

dankam 

Doczy: 15 Lis 2005
Skd: Białystok
Wysany: 2006-02-24, 08:24   

GLOWA napisa/a:

A TERAZ MOZESZ MACHAC...REKA CI ODPADNIE :twisted: A I TAK SIE NIKT NIE ZATRZYMA!!! :evil:
ZNIECZULICA TOTALNA....

DLATEGO SZACUNEK WIELKI DLA TEGO PANA :D :D

PZD ALL

Czy ja wiem niektórzy sie może boją że chcą zarąbać samochód taka podpucha ;) przecież są takie opcje. Pozatym pozdro dla kolesia z e60 :D

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: