Wielkie podziekowania dla Darco za jego prace i pomoc przy wymianie zawieszenia w mojej Zosi przy -15 stopniach i ciagłych opadach sniegu.
8) 8) 8) 8) 8) 8) nalelezy sie piwo nawet niejedno 8) 8) 8) 8) 8) 8)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MARTINEZ [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-22, 20:54
DZIEKI GŁOWA!!!
za pomoc przy wymianie linki gazu o godzinie 24 8) i pozyczenie piecyka
aaa.. i DZIEKI DAZIU za linke 8)
nie moge pisac co chwile podziekaowani dla tych co powinienem bo zaraz bym dostał bana za nabijanie postów.
DZIEKI KIRAS
wiesz za co (jeszcze tego nie odebrałem )
Wielkie dzieki dla RoboCopa za to że powiedział adminowi o tym że nie dotarł domnie mail z aktywacja. Wielkie dzieksy Rob Fajknie jakby uruchomic mozliwosc dawania pochwal
Ja chcialem podziekowac ... kolejny raz Kiraskowi ze odebral mnie z dworca zachodniego ... Koko i Bladi za goscine zimne drinki i gorace kobiety ... I calej masie ludzi z ktorymi sie tak super bawilem w Bolku !!!!!!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
yo!
Żyjąc w kraju korupcjonogennym chciałem serdecznie podziękowac za łapówe herr Brunerowi w formie "grubej koperty " i super zawartości
pozdro
MARTINEZ [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-16, 16:43
DZIEKI GŁOWIE!!!!
za pomocy przy wymianie silnika w walentynki do 4 rano
DZIEKI PAWŁOWIE30!!!
za pomoc w uzbrojeniu silnika nastepnego dnia
DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI, DZIEKI,
Chcialbym podziekowac MC za organizacje sobotniego baletu .. za rezerwacje lozy .. za ustawienie ochrony .. za uspienie czujnosci wlasciciela i jego obslugi ... za wspanialy balet za wszystko !! oczywiscie nie zapominam o innych moich b bliskich znajomych z ktorymi sie przepieknie bawilem ... ktorzy mnie wykorzystali wtedy gdy przyciaganie bylo ode mnie silniejsze .. Wiele cieplych slow cisnie sie na usta .. mysle ze wszystko co chcialem powiedziec to przekazalem kazdemu z osobna w Bolku a Tu dzieqje oficjalnie wszystkim ** JESTESCIE ZA...CI !!!!!!!! ps. czekan ma kolejna impreze!!!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wielkie dzięki dla Darco, Głowy i Martineza za pomoc. Zmieniałem w czwartek
wieczorem klocki i za mocno dociągnąłem śrubę od zacisku i się urwała. Ale ze mnie
leszcz.
No i klapa bo rano wyjazd w trasę. Darco miał śrubę, Głowa ją znalazł w garażu
klubowym, a Martinez o 12 w nocy mi ją przywiózł ! Mało tego Martinez pomagał mi
jeszcze z półtorej godziny wyciągnąć resztkę złamanej śruby mimo że na rano
miał do pracy. Niestety nie udało się nam, i następnego dnia kupiłem na szrocie
używany kompletny zacisk no i nie wyjechałem w trasę, ale widocznie tak
miało być bo wszystko się tak układało żebym nie jechał. Wyjechałem później.
W każdym bądź razie jeszcze raz wielkie dzięki i pozdro. Jesteście wielcy.
sie ma
Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co..
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Wysłany: 2006-03-08, 18:39
Baur napisał/a:
Paweł E30 i Buli (choć zapewne tu nie wchodzi ) - Wielkie Wielkie Dzięki za kawał dobrej i ofiarnej nocnej roboty przy - 13 stopniach mrozu - bez Was nie dałbym rady..... Paweł dobrze wali młotem, nie ma co..
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie?
Wysłany: 2006-03-08, 19:00
menel napisał/a:
Baur napisał/a:
pawel nie tylko dobrze wali mlotem ale tez dobrze umie sie obslugiwac brzeszczotem do ciecia np. srub przy wahaczach przednich dzieki pawcio ,chcesz sprobowac po drugiej stronie?
A ja podziekuje wielkiemu ziomowi MC oraz Sylwii za całonocne spedzenie wieczoru 8 marca za nocna jazde do ciekawych miejsc
WIELKIE DZIEKI ZIOMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.