kolor orgazm myślałem, że taki tylko w jakichś wersjach INDYVIDUAL!
co Wy chcecie od tej tapicerki - przecież jest pod kolor nadwozia?
tylko ta kierownica mi nie pasi...
ps.ładne te dywaniki, które się tam suszą...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Tapicerka obleśna....... Ale reszta bardzo,bardzo fajna....no prócz kiery bo też mi nie podpasia.....
Niech wywali tą kiere z poduszką i weźmie sobie jaśka z domu........
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
DAYTONA VIOLETT RuLeZ razem z czarnym najlepszy kolor do BMW Dokładny opis prosimy silnik wyposarzenie zmiany itp.
316i <-- czyli jeden z tych "NAJ.." 8)
Data urodzenia: 07/1993r,
Wyposażenie: ABS, AIR BAG - SRS, wspomaganie kierownicy, szyberdach, centralny zamek z ryglowaniem, elektryczne szyby, elektryczne lusterka z podgrzewaniem, podgrzewane spryskiwacze szyby, RM Bavaria III C, kubełkowe siedzenia z podgrzewaniem i regulowanym podparciem pod uda, zagłówki na tylnej kanapie, regulaca świateł orginalna roleta bagażnika z siatką oddzielającą przedział pasażerski od bagażowego.
RoboCop napisa/a:
ps.ładne te dywaniki, które się tam suszą...
niom horginały aco
a na lato mam też ładniutkie - orginalne dywaniki welurkowe zapinane na zaczepach w podłodze 8) [te gumiaki zresztą też zapinam]
Kiera musi zostać (przynajmniej na razie )
PS. jakby co to jest do kupienia/sprzedania
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
ehhh.... połazimy na Majówce, to może gdzieś się spotka taką fiatowską tapicerke
i wtedy ocenie... mam parszywy monitor - niewiele widać ...
Noker - wypas niesamowity, ale i tak w temacie "Jakie było najlepsze wypos..." opisałem
jeszcze lepiej dopasioną sztuke, którą widziałem na własne oczy... myslałem, że w końcu kupiłeś sobie rodzinną furkę a 325 na nocne wypady na miasto, a Ty sprzedajesz...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
jak noker zawita do nas z e34 touring 540 to az zmienie opis" KOCHAM CIĘ MYSZKO ,KSIĘŻNICZKO,KOTECZKU. TĘSKNIE I NIE MOGĘ ZYĆ BEZ CIEBIE ..."
na "noker jest mojim allahem"...lub cos podobnego
W środku to jakbym moją widział zaraz po zakupie - miałem tą samą tapicerkę - i podobne wyposażenie, tylko bez grzania foteli, ale za to z el. szybrem. A podsufitkę jaką masz ?
Poza tym ładniutki Touring, mam w garage drzwi do kombiaczki w tym kolorze - zarzuć dobrę felge, ciemną helle, dokładkę od is-a i będzie kolejny fajny Touring Może troche ciemniejsze szybki. Zresztą moją recepte na Touringa znasz
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-02-21, 10:38, w caoci zmieniany 1 raz