Przed chwilą były pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów beemka-klub....
Audycja od 16 do 23.......
Tzn.niby audycja jest 24h ale w tych godz.najlepsza muza.....
Eeeeeeee tam znasz sie www.di.fm i wszystko na temat dobrej muzyki w necie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
disco polo to wiocha
mam takiego kolesia w klasie co tego slucha ... gra w druzynie z Jasienicy i nosi wlosy na żel i handluje jablkami na gieldzie w sandomierzu 8)
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-02-14, 00:16
urbi napisa/a:
disco polo to wiocha
mam takiego kolesia w klasie co tego slucha ... gra w druzynie z Jasienicy i nosi wlosy na żel i handluje jablkami na gieldzie w sandomierzu 8)
a chociarz dobre ma te jabłka.....??
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
disco polo to wiocha
disco polo to wiocha
hahahhahahaha a to dobre ale po kilku głebszych kazdy spiewa disco polo i nie wiadomo skad kazdy zna słowa doskonale
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-02-14, 00:44
etam,widze ze sie nie znacie.
ja mam wlosy na zel,slucham czasami disco polo,ostatnio nawet hoduje taka lachudre z tylu ala czeski pilkarz i jest mi z tym dobrze.nie sprzedaje jablek bo ich nie mam ale czemu nie.