Walek,nie strzelaj focha....
Zapodaj nowe fotki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
walek [Usuniêty]
Wys³any: 2005-11-10, 09:09
spoko panowie nie łatwo mnie zdołować nie należe do doliniarzy za[pracowany jestem zbieram kase na nastepna rzecz do auta a spojlerów jeszcze nei załozyłem ale obiecuje ze jak tylko załoze to tu beda moje pierwsze zdjecia .
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-11-10, 10:06
Walek - niepotrzebnie się pognębiasz - a jak mnie widujesz na mieście to mrugnij światłami - pogadamy... nie rozumiem czemu nie przyjechałeś na spot VABIKÓW (w zeszłym tygodniu)...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
walek [Usuniêty]
Wys³any: 2005-11-10, 19:43
nie am zaco sie gniewac zawsze przyjmuje zdanie na swój temat. a na spota chciałem przyjechac ale nie mogłem w pracy byłem ale dzień na takie spotkanie nie zabardzo był. wpadne na nastepne
Nie wiem jak reszta, ale mi się podoba jak auto bardziej siedzi przodem,a tył tylko delikatnie... wygląda to wtedy tak ... no wiecie agresywnie, taka padnięta
ale każdy robi jak lubi
osobiście mi się nie podoba napis na przedniej szybie, no i nalepka na tyle
pozdro
_________________ Z�OCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
dzieki halogeny miały byc tylko ze koncepcja jest na spojlery ale zobaczymy bo wsumie halogeny leza u znajomego i czekaja jak by cos sie zmieniło, tylko ze teraz w zime zgubiłem dokładke i strasznie wyglada bez niej
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach